En slags skönare kväll

swimmingpool

Är du ute efter en skön och avkopplande lördag? Med ”En slags skönare kväll”  checkar du in på rummet från 16.00, så vi rekommenderar en skön promenad i den Småländska naturen innan du får tillgång till rummet. I herrgårdens restaurang avnjuts en tidig trerätters meny när övriga gäster är på annat håll och personalen har full fokus på dig och ditt sällskap.

När middagen är intagen har ni tillgång till spaavdelningen, då de andra gästerna byter om och gör sig fina till middagen kan ni koppla av utan några tider att passa. Det finns gott om tid för att koppla av och njuta av varandras sällskap då spat har öppet till 23.00 för gäster med detta spapaket (för övriga till kl 20.00). Efteråt går ni direkt till rummet och behöver inte tänka på ombyte, vilket gör upplevelsen mer romantisk och fri från stress.

Efter en god natts sömn kan du njuta av frukostbuffén och en fantastisk utsikt över sjön, innan spat bjuder in till mer avkoppling eller ett träningspass innan hemresan.

SPAPAKET – EN SLAGS SKÖNARE KVÄLL
Herrgårdens trerätters meny kl 18.00
Tillgång till spa & fitness kl 19-23.00
Lån av badrock, tofflor och handduk
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris
2 185 kr per person
Tillägg för boende i herrgården 200 kr/person
Enkelrumstillägg 300 kr

Erbjudande:
Boka ditt spapaket online med kampanjkod: online och få 10 % rabatt! (Erbjudandet gäller med bokningar tom 30 april 2017).

Boka direkt

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Som gäst på hotellet har du fri parkering, incheckning från 16.00 och tillgång till spa & fitness från 19.00-23.00 samt 9.00- 12.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Från kl 07.00 har du tillgång till swimmingpool, finsk bastu och gym. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 335 kr.