Spapersonal

___massage

Vi söker fler medarbetare till vårt nya spa och söker dig som kan erbjuda våra gäster en unik spaupplevelse med högsta kvalité och personligt bemötande.

Vi söker:

 • Hudterapeuter
  Tillsvidareanställning, deltid
 • Spaterapeuter
  Timanställning kvällar och helger
 • Massörer
  Timanställning kvällar och helger
 • Instruktörer
  Timanställning kvällar och helger
 • Spareceptionister
  Timanställning, kvällar och helger
 • Spavärdinnor
  Timanställning helger

Arbetsuppgifter terapeuter

På Hooks Herrgård Spa & Fitness erbjuder vi behandlingar för hela kroppen. Vi arbetar med Kerstin Florians välkända produkter och behandlingskoncept och kommer utföra skräddarsydda behandlingar och kurer. Förutom att du är diplomerad/certifierad terapeut och gärna har några års erfarenhet bakom dig, ser vi att du är positiv, serviceinriktad och intresserad av försäljning. Våra gästers välbefinnande är mycket viktigt för oss och att rekommendera kunder produkter för hemmabruk ingår i vår service. Har du redan kunskap och är utbildad i Kerstin Florians koncept ser vi det som en fördel men inget krav.

Arbetsuppgifter spavärdinnor och spareceptionister

Du tar emot våra bokningsförfrågningar och guidar gästerna till en optimal upplevelse. Du checkar in och ut gäster, sköter servering, städ och tvätt samt ser att våra gäster har det bra och känner sig välkomna i vårt spa. I arbetet ingår administrativa arbetsuppgifter och försäljning. Då du är vårt ansikte utåt har du en mycket viktig position i vårt företag och vi ser att hög service, positivitet och samarbete finns naturligt hos dig. Erfarenhet vid liknande arbete är en fördel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill skapa ett härligt spateam med fin sammanhållning som tillsammans ger våra gäster en spaupplevelse utöver det vanliga. Då vi kommer att arbeta över gränserna kan en kombination av ovanstående tjänster också vara möjlig.

Vi erbjuder:

 • En fantastisk arbetsmiljö i ett bra team på en av Sveriges nyaste spaanläggningar
 • Goda möjligheter till utveckling
 • Bra personalförmåner

Information

Vi söker extrapersonal till kvällar och helger i första hand, men även fasta tjänster på deltid.

Ansökan

Har du rätt profil och vill hjälpa oss att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga?
Skicka CV, personligt brev och referenser till frida.w@hooksherrgard.se, intervjuer sker löpande.