Spapersonal

___massage

Det är många som vill besöka vårt härliga spa och nu söker vi fler medarbetare. Kan du erbjuda våra gäster en unik spaupplevelse med högsta kvalité och personligt bemötande? Då kan du vara en av oss.

Vi söker:

 • Hudterapeut
  Deltidstjänster på 80 %, 30 % & 25 % + extra vid behov
 • Spaterapeut & massör med vilja att bli spaterapeut
  Deltidstjänster på 20 % (varannan helg) + extra vid behov
 • Spareceptionist
  Deltidstjänster på 20 % (varannan helg) + extra vid behov.
 • Spavärdinna
  Extra vid behov

Arbetsuppgifter terapeut

På Hooks Herrgård Spa & Fitness erbjuder vi behandlingar för hela kroppen. Vi arbetar med Kerstin Florians välkända produkter och behandlingskoncept och kommer utföra skräddarsydda behandlingar och kurer. Förutom att du är diplomerad/certifierad terapeut och gärna har några års erfarenhet bakom dig, ser vi att du är positiv, serviceinriktad och intresserad av försäljning. Våra gästers välbefinnande är mycket viktigt för oss och att rekommendera kunder produkter för hemmabruk ingår i vår service. Har du redan kunskap och är utbildad i Kerstin Florians koncept ser vi det som en fördel men inget krav.

Arbetsuppgifter spavärdinna och spareceptionist

Du tar emot våra bokningsförfrågningar och guidar gästerna till en optimal upplevelse. Du checkar in och ut gäster, sköter servering, städ och tvätt samt ser att våra gäster har det bra och känner sig välkomna i vårt spa. I arbetet ingår administrativa arbetsuppgifter och försäljning. Då du är vårt ansikte utåt har du en mycket viktig position i vårt företag och vi ser att hög service, positivitet och samarbete finns naturligt hos dig. Erfarenhet vid liknande arbete är en fördel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill skapa ett härligt spateam med fin sammanhållning som tillsammans ger våra gäster en spaupplevelse utöver det vanliga. Då vi kommer att arbeta över gränserna kan en kombination av ovanstående tjänster också vara möjlig.

Vi ser gärna att du som söker är student eller har en annan huvudsyssla.

Vi erbjuder:

 • En fantastisk arbetsmiljö i ett bra team på en av Sveriges nyaste spaanläggningar
 • Goda möjligheter till utveckling
 • Bra personalförmåner

Information

Alla tjänster inkluderar kvälls- och helgjobb. Tillgång till bil är ett krav då övrig kommunikation är begränsad.
Tillträde sker under september och oktober.

Ansökan

Har du rätt profil och vill hjälpa oss att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga?
Skicka CV, personligt brev och referenser till frida.w@hooksherrgard.se, intervjuer sker löpande.

eller

Kom och presentera dig på vår jobbaudition tisdag 30/8 eller onsdag 31/8 där du får träffa avdelningsledare och chef på spat. Vi ger dig även en visning av det som kan komma att bli din framtida arbetsplats. Kom ihåg att ta med CV/meritförteckning (terapeuter tar även med diplom eller betyg).

Klicka här för anmälan, senast den 25/8.