Bröllopsmeny

DSC01424

Bröllopsdagen är Er dag och då tycker vi att ni med all rätt ska välja den meny som passar Er och Era gäster bäst. Nedan presenteras några olika rätter som ni fritt kan välja på.

 

Förrätt

Rökt torsk med persiljerotscrème, pancettachips, stenbitsrom och picklad äpple.

Pilgrimsmussla, tonfisk, mangocrème, avocado, limékulor och koriander.

Hooks löjromstoast serveras med gräddfilpannacotta, rökt crèmefraiche, citrongéle, löjrom och syltad rödlök.

Kalvstek med tryffel- och senapsemulsion, grönsparris och chinarosegroddar.

 

Varmrätt

Havsabborre, gäddquenell med murklor, säsongens grönsaker, beurre blanc och stenbitsrom.

Kalvfilé med tryffelcrème serveras på parmaskinka. Till detta en potatiskaka, kalvsky och grön sparris.

Lammrostbiff med örtmousselin, paprika- och chilisalsa, paprikafylld tomat och merguez.

Oxfilé med grönsaker. Serveras med potatiskaka och en härlig rödvinssås.

Dessert

Hallonbavaroise med citronfromage, hallonchips, lakrisgelé och citroncréme.

Créme brulée.

Violbavaroise och flädersorbet med rabarberkompott och kardemummabrioche.

Jordgubbsrulltårta med sur limékonfekt, rostad vitchoklad och jordgubbssorbet.