40 DAGAR KVAR

2014-08-22

2014-08-20 terassen II

Sommaren har passerat och våra byggare har fått slita när vi andra har haft lite semester i omgångar. 40 dagar kvar till öppning idag – nu är det nära. Poolerna är uppvärmda och det ryker härligt från våra utekällor. Det är svårt att hålla sig från att hoppa i..

Nu jobbas det en hel del utvändigt för att få klart. Det växer fram en härlig uteplats mellan herrgården och spat. (Det blir en perfekt uteplats för frukostgäster också, inte bara för våra spagäster.) Soldäcket har det också jobbats på under veckan, så där är bara finliret kvar. Sedumtaket kom på plats i början på sommaren och gjorde att spat smälter in i miljön på ett härligt sätt.

I veckan kom åtta pallar med produkter från Kerstin Florian, så vår spachef Frida har lite att stå i.  På måndag börjar den övriga spapersonalen, de är varmt välkomna och taggade inför nya uppgifter. Terapeuterna får en bra start på Hook med en utbildning enligt Kerstin Florians koncept.

Planer smids inför invigningen, som kommer gå av stapeln den sista helgen i september och spaannonser skickas till höger och vänster… Det är inte bara byggarna som känner av att det är spa på gång. Nu väntar vi på att få börja inreda, göra klart och välkomna våra första gäster.