Kampanj Spapaket

Tack till alla er som besöker oss trots den oroliga omvärlden. Det betyder mycket för oss, och våra kollegor i hotell- och restaurangbranschen, att ni fortsätter att boka upplevelser när många företag väljer att avboka eller skjuta på konferensen framåt i tiden.

På Hooks Herrgård följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förebygga och göra vad vi kan för att förhindra smitta. Hos oss får ni ett varmt mottagande av vår personal, som är fullt förstående för att det råder stor oro och vi gör vårt bästa för att besvara era frågor.

Kanske har upplevelsen som du har sett fram emot så länge blivit avbokat. Kanske behöver du byta miljö och bara få njuta av att bli omhändertagen? Vi finns här för att göra er tillvaro lite härligare, med god mat och sköna bad.

Nu kan du unna dig en spaupplevelse från 1 185 kr med vårt sista minuten-erbjudande med upp till 50 % rabatt!

BONUS: Till dig som bokar spa- eller golfpaket med ankomst i april erbjuder vi dessutom 25 % rabatt på din nästa vistelse.

SPAPAKET – SISTA MINUTEN
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris 1 185 kr per person
Enkelrumstillägg 300 kr

Boka nu

Erbjudandet gäller nybokningar med ankomst utvalda datum i mars/april. Uppge ”kampanj spa” vid bokning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum dessa datum.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen (städning förekommer under morgontimmarna), spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoverades vintern 2019.  Här tillagar våra kockar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Boka middagstid inom en vecka efter bokningen. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.