Spa & Fitness 5 år

Den 1 oktober firar Hook Spa & Fitness 5 år. Det vill vi fira med er med fina erbjudanden på spapaket under hela oktober.

Passa på att unna dig en spavistelse på vårt härliga spa till rabatterade priser i oktober. Här kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller utomhus i en av våra varma källor intill sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp. På kvällen serveras en trerätters middag med säsongens smaker i vår nya restaurang. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

Jubileumserbjudande 500 kr rabatt på spapaket utvalda datum i oktober, gäller nu även vardagar vecka 44. 

JUBILEUMSERBJUDANDE
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock och handduk
Badtofflor som gåva
Herrgårdens tre rätters middag
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris från 985 kr per person, beroende på ankomstdag
Aktuella datum 21, 22, 27, 28, 29, 30 oktober.

Vi rekommenderar uppgradering till ett av våra nyrenoverade rum i herrgården, tillägg 500 kr per person och dygn.
Tillägg för enkelrum 300 kr.

Gäller nybokningar med ankomst utvalda datum i oktober – begränsat antal platser. Erbjudandet gäller endast nya bokningar vid utvalda datum i mån av plats, är ej avbokningsbart.

Boka nu

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Som boende gäst är ditt hotellrum garanterat klart för incheckning kl. 15.00, utcheckning senast kl 11.00 på avresedagen.

I ett spapaket har du tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har vi en åldersgräns på 15 år i vårt spa.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök har renoverats under vintern. Här tillagar våra kockar en smakfull trerätters middag.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid vid bokningstillfället, efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.