Kampanj golfpaket

Tack till alla er som besöker oss trots den oroliga omvärlden. Det betyder mycket för oss, och våra kollegor i hotell- och restaurangbranschen, att ni fortsätter att boka upplevelser när många företag väljer att avboka eller skjuta på konferensen framåt i tiden.

På Hooks Herrgård följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förebygga och göra vad vi kan för att förhindra smitta. Hos oss får ni ett varmt mottagande av vår personal, som är fullt förstående för att det råder stor oro och vi gör vårt bästa för att besvara era frågor.

Kanske har upplevelsen som du har sett fram emot så länge blivit avbokat. Kanske behöver du byta miljö och bara få njuta av att bli omhändertagen? Vi finns här för att göra er tillvaro lite härligare, med årets första golfrunda, god mat och avkoppling.

Tänk på att inte beträda banorna vid frost, på vårkanten kan det vara bra att hålla utkik på väderapparna vid bokning av starttider på förmiddagen. 

Nu kan du unna dig en golfupplevelse från 1 185 kr med vårt sista minuten-erbjudande med upp till 50 % rabatt!

BONUS: Till dig som bokar spa- eller golfpaket med ankomst i april erbjuder vi dessutom 25 % rabatt på din nästa vistelse.

GOLFPAKET – SISTA MINUTEN
En greenfee
Herrgårdens tre rätters middag
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukost

Boka nu

Erbjudandet gäller nybokningar med ankomst utvalda datum i mars/april . Uppge ”kampanj golf” vid bokning . Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum dessa datum.

Vi rekommenderar uppgradering till ett av våra nyrenoverade rum i herrgården, tillägg 500 kr per person och dygn.
Tillägg för enkelrum 300 kr, extra greenfee 400 kr eller spa 300 kr pers person.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en spaentré eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Som boende gäst är ditt hotellrum garanterat klart för incheckning kl. 15.00, utcheckning senast kl 11.00 på avresedagen.

I ett spapaket har du tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen (tillägg för golfpaket 300 kr per person). Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök har nyligen renoverats. Här tillagar våra kockar en smakfull trerätters middag. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid vid bokningstillfället, efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.