Erbjudande oktober

Unna dig vardagslyx med spa- eller golfpaket med ankomst den 20 samt 22 oktober med vårt sista minuten-erbjudande. Boka nu med upp till 20 % rabatt!

Med ett spapaket har du tillgång till vår härliga spaavdelning. Här kan du ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor, simma i swimmingpoolen eller relaxa i en skön vilstol. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller utomhus i en av våra varma källor intill sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

Om du väljer golfpaket spelar du golf på Parkbanan och njuter av den vackra småländska naturen.

På kvällen serveras en trerätters meny med smaker från säsongens läckerheter med hänförande utsikt över sjön från restaurangen. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan dagen lockar till fler aktiviteter.

SISTA MINUTEN
Tillgång till spa & fitness eller en greenfee
Herrgårdens trerätters meny
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Ankomstdag   Sista minuten    Ord pris       
13 oktober 1 485 kr/pers 1 985 kr/pers
15 oktober 1 185 kr/pers 1 485 kr/pers

Enkelrumstillägg 300 kr
Tillägg extra spa eller greenfee 300 kr

Detta erbjudande kan ej bokas online. Det gäller nybokningar med ankomst den 20 eller 22 oktober. Uppge ”sista minuten” vid bokning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum dessa datum.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 14.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00, från kl 07.00 har du tillgång till swimmingpool, finsk bastu och gym. Observera att vi en åldersgräns på 15 år.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 335 kr.