Erbjudande spapaket söndag

Unna dig en skön avslutning på helgen och boka ett spapaket söndag till extra bra pris utvalda datum i höst.

Med ett spapaket har du tillgång till vår härliga spaavdelning. Här kan du ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor, simma i swimmingpoolen eller relaxa i en skön vilstol. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller utomhus i en av våra varma källor intill sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

På kvällen serveras en middagsbuffé med smaker från säsongens läckerheter i herrgårdens salonger. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan dagen lockar till fler aktiviteter.

SPAPAKET SÖNDAG
Tillgång till spa & fitness eller en greenfee
Herrgårdens middagsbuffé
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Ankomstdag   Erbjudande
Ord pris       
16 december 1 335 kr/pers 1 585 kr/pers

Enkelrumstillägg 300 kr

Det gäller nybokningar med ankomst ovan datum. Ange Söndagserbjudande vid bokning.
Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan ej bokas online.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00. Som boende gäst har du tillgång till spa från kl 07.00, spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoveras vintern 2018/2019. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang. Våra kockar tillagar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.