Erbjudande: Sista minuten

Boka en härlig spavistelse till pang-pris med ankomst utvalda datum i början av mars.

Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar, ta ett avkopplande bad i våra varma & kalla källor och bara njut av stillheten. För den som vill erbjuds träning för hela kroppen under vistelsen, på egen hand eller i grupp. På kvällen serveras en härlig middagsbuffé i herrgårdens salonger och efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

SISTA  MINUTEN – SPAPAKET
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens middagsbuffé
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Datum Sista minuten-pris Ordinarie pris
24 mars 1 185 kr per person 1 585 kr per person
25 mars 1 185 kr per person 1 985 kr per person
27 mars 1 185 kr per person 1 985 kr per person
31 mars 1 185 kr per person 1 585 kr per person

Gäller nybokningar med ankomst utvalda datum i mars – begränsat antal platser. Erbjudandet bokas online.

Boka nu

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Som boende gäst är ditt hotellrum garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi välkomnar barn i spat vissa tider under vecka 7 och 8, i övrigt har vi en åldersgräns på 15 år i vårt spa. Se barntider på lov.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoveras vintern 2018/2019. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang och vi serverar middagsbuffé på kvällen. Våra kockar tillagar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.