Ansvarig till Bistron

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar och två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök och det är där du kommer in i bilden. Vi växer så det knakar och till Hooks Bistro söker dig som känner dig trygg i att axla det yttersta ansvaret och som kan inspirera och engagera vårt köks-och serveringsteam.

Hooks Bistro är belägen intill våra vackra golfbanor och det faller sig på så vis naturligt att Bistron främst gästas av hungriga golfgäster men även konferens- och privatgäster. I Hooks Bistro erbjuder vi våra gäster lunchbuffé, enklare á la carte och caféservering.

Om dig

Vi söker dig med lämplig utbildning och/eller tidigare erfarenhet inom branschen. Som ansvarig över köks- och serveringspersonalen i Bistron har du goda egenskaper inom ledarskap, du är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv laganda och entusiasmera dina kollegor till att alltid göra det bästa av varje arbetsdag. Du är lösningsorienterad person som gärna antar både stora som små utmaningar – alltid med ett leende på läpparna. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten, ekonomiskt sinnad och ordningsam. På Hooks Herrgård arbetar vi i team och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Med oss har du goda möjligheter att växa i din yrkesroll.

Dina arbetsuppgifter

Din uppgift är att leda och inspirera dina kollegor och att se till att ni levererar en produkt av hög kvalitet samt bemöter gäster på ett serviceinriktat sätt. Du planerar den dagliga driften och leder och fördelar arbetet i kök och restaurang. Du rapporterar till restaurangchef och köksmästare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda och fördela arbetet i Bistron
  • Bemanning och rekrytering
  • Kvalitetssäkra och utveckla produkten
  • Inköp och inventering

Hooks Bistro är säsongstyrd och är öppen under golfsäsongen. Det innebär att du under april-september kommer att arbeta i vår Bistro och under oktober-mars finns möjlighet att arbeta i vår Herrgårds restaurang.

Om anställningsvillkoren

Anställningsvillkor: Säsongsanställning på 100%, med möjlighet till tillsvidareanställning.
Arbetstider: dagtid och helger. Enstaka kvällar kan förekomma.
Tillträde: Efter överenskommelse.

Ansökan

Är du vår nya nyckelperson i Bistron? Maila då ditt cv och personligt brev till martina.p@hooksherrgard.se eller ring 0393-21710.

Välkommen med din ansökan!