Är du Hooks Herrgårds nya stjärnbagare?

Om dig

Till vårt bageri i herrgården söker vi nu dig som vill arbeta tillsammans med ett glatt och kunnigt team. Vi tror att vår nya stjärnbagare har kvalitets- och ansvarskänsla men har även nära till skratt. Du är nytänkande, självgående och kärlek till smaker & bakning förutsätter vi att du har. Du har även lämplig utbildning och/eller tidigare erfarenhet som bagare/konditor. På Hooks Herrgård är arbetsglädjen en viktig egenskap, vi är kunnig, engagerade och vi har roligt tillsammans.

Dina arbetsuppgifter

Gillar du det genuina med matbröd, kaffebröd, tårtor och allt som ska finnas i ett bageri? Som bagare på Hooks Herrgård kommer du att skapa smakrika upplevelse för våra gäster, till frukosten, lunchen, eftermiddagsfikan, middagen och till och med till födelsedagskalaset.

Våren 2019 slår vi upp dörrarna till vårt nya kök, restaurang och bageri. Vi erbjuder inte bara en ny, modern och roligare arbetsmiljö utan här finns även stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vår nästa bagare vill vara delaktig och drivande i utvecklandet av Hooks Herrgårds nya smakupplevelse. Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre!

Om oss

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar och två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök och det är där du kommer in i bilden. Idag består köksteamet av ca 20 medarbetare med Gregory Gosse som köksmästare. På Hooks Herrgård strävar vi efter att använda närproducerade råvaror och vi serverar en kravmärkt frukostbuffé. Sedan fyra år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till herrgården och våren 2019 slår vi upp dörrarna till vårt nya kök och restaurang i Herrgårdsbyggnaden.

Om anställningsvillkoren

Tillsvidareanställningen; inledes med 6 månaders provanställning. Schemalagd arbetstid; dagtid och helger.
Tillträde; omgående, eller efter överenskommelse.
Vi har möjlighet att erbjuda boende på anläggning under provanställningen.

Ansökan
Är du vår nya stjärnbagare? Maila då ditt cv och personligt brev till martina.p@hooksherrgard.se

Välkommen med din ansökan!