Vikarierande behandlings- och produktansvarig terapeut

Om dig

Vi söker en vikarierande hud- eller spaterapeut som kan ta vår behandlingsavdelning till nästa nivå. Vi på Hooks Herrgård drivs av att ge en upplevelse utöver det vanliga, därför söker vi dig med passion för service och fingertoppskänsla. Behandlingarna är en viktig del i vårt helhetskoncept på spaavdelningen och vi arbetar med skräddarsydda behandlingar som är mycket omtyckt både av våra gäster och våra duktiga terapeuter.

Vi tror att du som söker brinner för yrket som hud- och spaterapeut, är serviceminded och förstår vikten av ett riktigt bra teamwork. Vi tror också att du har goda kunskaper inom branschen samt några års erfarenhet som terapeut. Det är meriterande om du har erfarenhet från någon ansvarstjänst och Kerstin Florians produkter och behandlingar, men det är inget krav då vi utbildar dig och får dig att växa i din nya roll.
På Hooks Herrgård är arbetsglädjen en viktig egenskap, vi är kunniga, engagerade och vi har roligt tillsammans!

Krav:
– Utbildad hud- eller spaterapeut
– Körkort och tillgång till bil.
– Svenska och engelska i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete med variation, utmaning och glädje! Som behandlings- och produktansvarig terapeut består största delen av ditt arbete till att utföra behandlingar på våra gäster, men du kommer även att ansvara över att vi håller en bra kvalitet på våra behandlingar och produkter. Du ansvarar även för att rutiner och standards följs i behandlingsavdelningen, planera utbildningar efter behov tillsammans med vår sparådgivare på Kerstin Florian samt sköter beställningar och inventeringar. Vi ser också att du sätter dig in i arbetet i spareceptionen för ett gott samarbete.

I tjänsten ingår bland annat följande:
– Utförande av behandlingar enligt Kerstin Florians koncept
– Kvalitetssäkring av våra behandlingar och terapeuter
– Utbildning av nya och gamla terapeuter tillsammans med vår sparådgivare från Kerstin Florian
– Beställning av produkter samt inventering
– Försäljning av produkter
– Receptionsarbete

Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre!

Om oss

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats och golfanläggning, vi har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar, vi har två fina golfbanor och ett riktigt vasst kök samt restaurang. Sedan fyra år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till herrgården och våren 2019 slår vi upp dörrarna till vårt nya kök och restaurang i Herrgårdsbyggnaden.
Hooks Herrgård erbjuder holistiska upplevelser, vilket innebär att vi ständigt arbetar för att överträffa gästens förväntningar.
Vi växer och vi utvecklas. Följ med oss på vår resa!

Om anställningsvillkoren

Vikariat, 1 år Heltid, med goda möjligheter till ny tjänst som terapeut efter vikariatet
Varierande arbetstid; även kväll och helgtjänstgöring ingår.
Tillträde; efter överenskommelse.

Ansökan

Är du vår vikarierande behandlings- och produktansvarige terapeut? Maila då ditt cv och personligt brev till martina.p@hooksherrgard.se eller ring 0393-21710.

Välkommen med din ansökan!