Frukostkock sökes

Vi söker frukostkock till en ny tjänst.

Till vårt köksteam i herrgården söker vi nu dig som vill arbeta som frukostkock tillsammans med ett glatt och kunnigt team. Vi söker efter dig som har kvalitets- och ansvarskänsla men även har nära till skratt. Du är nytänkande, självgående och kärlek till smaker och matlagning förutsätter vi att du har. Då du är kockarnas ansikte ut mot gäst, ser vi gärna att du är serviceinriktad, social och har en känsla för detaljer. Du har även lämplig utbildning och/eller tidigare erfarenhet som kallskänka, kock eller liknande. Vi ser helst att du talar svenska, men det är viktigare att du hanterar det engelska språket. På Hooks Herrgård är arbetsglädjen en viktig egenskap. Vi är kunniga, engagerade och vi har roligt tillsammans.

Dina arbetsuppgifter

Som frukostkock hos oss kommer du att skapa och presentera smakrika upplevelse för våra gäster, främst till frukost och lunch. Du ser till att frukost- och lunchbuffé ser inbjudande ut, både vid ankomst och under serveringstiden. Du är ansvarig för att förbereda utbudet på buffén, vilket omfattar uppläggning, tillagning av sallader och efterrätter. Vi erbjuder en bra lärlingsperiod, som efterhand gör dig självgående. På Hooks Herrgård arbetar vi i team men under eget ansvar, köksteamet består idag av ca 20 kunniga kockar, kallskänkor och bagare.

I maj 2019 slog vi upp dörrarna till vårt nya kök, restaurang och bageri. Vi erbjuder inte bara en ny, modern och roligare arbetsmiljö utan här finns även stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vår frukostkock vill vara delaktig i utvecklandet av Hooks Herrgårds nya smakupplevelse. Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre.

Om oss

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar och två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök och det är där du kommer in i bilden. Idag består köksteamet av ca 20 medarbetare med Gregory Gosse som köksmästare. På Hooks Herrgård strävar vi efter att använda närproducerade råvaror och vi serverar en kravmärkt frukostbuffé. Sedan några år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till herrgården och våren 2019 öppnade vi vårt nya kök och restaurang i Herrgårdsbyggnaden. Bröllopsarrangemang, födelsedagsfirande och julbord är också en del av verksamheten på Hooks Herrgård.

Om anställningsvillkor

Tillsvidareanställning; inleds med 6 månaders provanställning.
Schemalagd arbetstid; dagtid 6-15.00, varannan helg samt vissa kvällspass vid julbord, bröllop etc.
Tillträde; omgående, eller efter överenskommelse.
Vi har möjlighet att erbjuda boende på anläggningen under provanställningen.

Ansökan
Är du vår frukostkock? Maila då ditt cv och personligt brev till gregory.g@hooksherrgard.se

Välkommen med din ansökan!