Är du Hooks Herrgårds nya receptionist?

reception15

Om dig

Är du Hooks Herrgårds nya ansikte utåt? Till vår hotellreception söker vi just nu en kollega med känsla för service, kvalitet och som har nära till skratt. Vi tror att du som söker brinner för möten men nya människor och att kunna göra det lilla extra för våra gäster. Arbetet som receptionist passar dig som gillar att ha många bollar i luften och som ser möjligheter istället för svårigheter. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av servicebranschen och administrativa arbetsuppgifter. På Hooks Herrgård är arbetsglädjen en viktig egenskap, vi är kunnig, engagerade och vi har roligt tillsammans.

Krav:
– Körkort och tillgång till bil.
– Svenska och engelska i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete med variation, utmaning och glädje! Som hotellreceptionist består dina arbetsuppgifter bland annat av in- och utcheckningar av gäster, kassahantering och redovisning, fakturering samt bokning och information.

Vid vissa tillfällen kan du även vara behjälplig i vår konferensanläggning, där du bistår våra gäster under deras konferens. Du är spindeln i nätet på anläggningen och du har nära kontakt med samtliga avdelningar. I vår kvällstjänst ingår att vi jobbar över gränserna och stöttar upp på andra avdelningar för att vara där gästen är, därför är det viktigt att du är bra på att samarbeta och van med att arbeta i team.

Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre!

Om oss

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa golfhotell, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar, vi har två fina golfbanor och ett riktigt vasst kök samt restaurang. Sedan några år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till herrgården och våren 2019 slår vi upp dörrarna till vårt nya kök och restaurang i Herrgårdsbyggnaden. Vi växer och vi utvecklas. Följ med oss på vår resa.

Om anställningsvillkoren

Visstidsanställning; vikariat 82%, tom oktober 2020 med möjlighet till förlängning.
Schemalagd arbetstid; dagtid, kvällstid och helger.
Tillträde; Januari

Ansökan

Är du vårt nya ansikte utåt? Maila då ditt cv och personligt brev till marie.l@hooksherrgard.se eller ring 0393-21707.

Välkommen med din ansökan!