Andre hovmästare

middag-1
Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar och två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök och restaurang, det är där du kommer in i bilden. Idag består restaurangteamet av ca 15 medarbetare med Monika Antonsson som restaurangchef. Sedan fyra år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till herrgården och våren 2019 slår vi upp dörrarna till vårt nya kök och restaurang i Herrgårdsbyggnaden.

Om dig
Älskar du serviceyrket och är en positiv och duktig medarbetare? Vill du jobba i vacker herrgårdsmiljö med härliga kollegor? Vi söker nu en andre Hovmästare till vår restaurang i Herrgården som trivs med att jobba i team och som vill göra det lilla extra för våra gäster. Vi tror att du är serviceinriktad, engagerad och driven. Du är van att ta egna initiativ, är ansvarstagande och inte rädd att ta i när det behövs. Du har tidigare erfarenhet av branschen och vi tror att du har arbetet som hovmästare eller med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Dina arbetsuppgifter
Hooks Herrgård har två restauranger och just nu söker vi en duktig andre Hovmästare till vår restaurang i Herrgården. Restaurangen i Herrgården gästas av både konferens- och privatgäster och vi erbjuder våra gäster en härlig frukostbuffé, lunchbuffé, á la carte och trerätters middag.

Som andre Hovmästare är du restaurangchefens och förste Hovmästarens högra hand. Tillsammans organiserar, planerar och leder ni arbetet i restaurangen. Er uppgift är att skapa bästa möjliga upplevelse för våra gäster.

Våren 2019 slår vi upp dörrarna till vårt nya kök och restaurang. Vi erbjuder inte bara en ny, modern och roligare arbetsmiljö utan här finns även stora möjligheter till utveckling. Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre!

Om anställningsvillkoren
Tillsvidareanställning; inleds med 6 månaders provanställning.
Schemalagd arbetstid; dagtid, kvällstid samt helger.
Tillträde; efter överenskommelse.

Ansökan
Är du vår nya hovmästare? Maila då ditt cv och personligt brev till martina.p@hooksherrgard.se eller ring 0393-21710.
Välkommen med din ansökan!