Kallskänka

Vi söker en kallskänka med erfarenhet och leende.

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar och två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök och det är där du kommer in i bilden. Idag består köksteamet av ca 20 medarbetare med Gregory Gosse som köksmästare. På Hooks Herrgård strävar vi efter att använda närproducerade råvaror och vi serverar en kravmärkt frukostbuffé. Sedan tre år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till herrgården och våren 2019 öppnade vi vårt nya kök och restaurang i Herrgårdsbyggnaden.

Om dig

Till vårt köksteam i herrgården söker vi nu dig som vill arbeta som kallskänka tillsammans med ett glatt och kunnigt team. Vi söker efter dig som har kvalitets- och ansvarskänsla men även har nära till skratt. Du är nytänkande, självgående och kärlek till smaker och matlagning förutsätter vi att du har. Du har även lämplig utbildning och/eller tidigare erfarenhet som kallskänka eller kock. Tidigare erfarenhet av à la carte är ett krav.
På Hooks Herrgård är arbetsglädjen en viktig egenskap, vi är kunnig, engagerade och vi har roligt tillsammans.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss får du möjligheten att utvecklas som kallskänka och att få vara med på en grym resa när Hooks Herrgård växer och växer. Som kallskänka hos oss kommer du att skapa smakrika upplevelse för våra gäster, till frukost, lunch, eftermiddagsfika och middag. På Hooks Herrgård arbetar vi i team men under eget ansvar, köksteamet består idag av ca 20 kunniga kockar, kallskänkor och bagare. 1 maj 2019 slog vi upp dörrarna till vårt nya kök, restaurang och bageri. Vi erbjuder inte bara en ny, modern och roligare arbetsmiljö utan här finns även stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vår nästa kallskänka vill vara delaktig i utvecklandet av Hooks Herrgårds nya smakupplevelse. Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre!

Om anställningsvillkor

Tillsvidareanställning; inleds med 6 månaders provanställning.
Schemalagd arbetstid; dagtid, kvällstid samt helger.
Tillträde; omgående, eller efter överenskommelse.
Vi har möjlighet att erbjuda boende på anläggningen under provanställningen.

Ansökan
Är du vår nya kallskänka? Maila då ditt cv och personligt brev till martina.p@hooksherrgard.se

Välkommen med din ansökan!