Kock till vårt nya kök

Till vårt nya kök i herrgården söker vi nu dig som vill arbeta som kock i ett glatt och kunnigt team i en härlig miljö. Som kock kommer du att skapa smakrika upplevelse för våra gäster, både i form av frukost, lunch, á la carte och trerättersmiddag.

Om dig
Vi tror att vår nya kock har kvalitets- och ansvarskänsla men har även nära till skratt. Du är nytänkande, självgående och kärlek till smaker och matlagning förutsätter vi att du har. Du har även lämplig utbildning och/eller tidigare erfarenhet som kock. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenheter av husmanskost och á la carte. Vi ser helst att du talar svenska och förutsätter att du hanterar engelska i tal och skrift.

På Hooks Herrgård är arbetsglädjen en viktig egenskap. Vi är kunniga, engagerade och vi har roligt tillsammans. Vi erbjuder inte bara en ny, modern och roligare arbetsmiljö utan här finns även stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vår nästa kock vill vara delaktig i utvecklingen av Hooks Herrgårds nya smakupplevelse och tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre.

Om oss
Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar och två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök och det är där du kommer in i bilden. Idag består köksteamet av ca 20 medarbetare med Gregory Gosse som köksmästare. På Hooks Herrgård strävar vi efter att använda närproducerade råvaror och vi serverar en kravmärkt frukostbuffé. Sedan några år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till herrgården och våren 2019 öppnade vi vårt nya kök och restaurang i Herrgårdsbyggnaden. Bröllopsarrangemang, födelsedagsfirande och julbord är också en del av verksamheten på Hooks Herrgård.

Om anställningsvillkor
Tillsvidareanställning; inleds med 6 månaders provanställning
Schemalagd arbetstid; även kvällar och helger
Tillträde; omgående eller efter överenskommelse
Krav; B-körkort och tillgång till bil
Språk; engelska

Ansökan
Är du vår nya kock? Maila då ditt cv och personligt brev till gregory.g@hooksherrgard.se

Välkommen med din ansökan!