Kock Bistron

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats och golfanläggning, vi har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar, vi har två fina golfbanor och ett riktigt vasst kök samt restaurang. Sedan fyra år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till herrgården och våren 2019 slår vi upp dörrarna till vårt nya kök och restaurang i Herrgårdsbyggnaden. Hooks Herrgård erbjuder holistiska upplevelser, vilket innebär att vi ständigt arbetar för att överträffa gästens förväntningar. Vi växer och vi utvecklas. Följ med oss på vår resa!

Om dig
Till Hooks Bistro söker vi nu dig som vill arbeta tillsammans med ett glatt och kunnigt team. Vi tror att vår nya kock har kvalitets- och ansvarskänsla men har även nära till skratt. Du är nytänkande, självgående och kärlek till smaker & matlagning förutsätter vi att du har. Du har även lämplig utbildning och/eller tidigare erfarenhet som kock. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenheter av husmanskost och á la carte. På Hooks Herrgård är arbetsglädjen en viktig egenskap, vi är kunnig, engagerade och vi har roligt tillsammans. Krav: Körkort och tillgång till bil.

Dina arbetsuppgifter
Hooks Bistro är belägen intill våra vackra golfbanor och det faller sig på så vis naturligt att Bistron främst gästas av hungriga golfgäster men även konferens- och privatgäster. I Hooks Bistro erbjuder vi våra gäster lunchbuffé, enklare á la carte och caféservering. Vi tror att du som kock vill vara delaktig i utvecklandet av Hooks Bistros smakupplevelse. Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre! Hooks Bistro är säsongstyrd och är öppen under golfsäsongen. Det innebär att du under april-september kommer att arbeta som kock i vår Bistro och under oktober-mars finns möjlighet att arbeta i vår Herrgårds restaurang.

Om anställningsvillkoren
Tillsvidareanställningen, inledes med 6 månaders provanställning. Schemalagd arbetstid i Bistron; dagtid samt varannan helg (kvällar kan förekomma).
Tillträde; Efter överenskommelse.

Ansökan
Är du vår nya stjärna i köket? Maila då ditt cv och personligt brev till gregory.g@hooksherrgard.se. Välkommen med din ansökan!