Är du Hooks Herrgårds nya receptionschef?

reception15

Om dig

Vi söker en receptionschef som kan ta vårt fantastiska receptions- och konferensteam till nästa nivå. Vi på Hooks Herrgård drivs av att ge service utöver det vanliga, därför söker vi dig med passion för service och där du med ditt ledarskap kan inspirera och motivera våra medarbetare att leverera service i världsklass! Receptionen är hotellets hjärta och som receptionschef kommer du att befinna dig i händelsernas centrum, därför tror vi att du som söker är flexibel, du ser positivt på förändringar och du är lösningsorienterad. Vi tror även att du har ett helhetsperspektiv, är strategisk i ditt arbete och du ser nytta i ett gott samarbete mellan verksamhetens avdelningar.  Vi tror att vår nya receptionschef har ett intresse och goda kunskaper om branschen, dessutom har du tidigare erfarenhet av liknande arbete i ledande position.
På Hooks Herrgård är arbetsglädjen en viktig egenskap, vi är kunniga, engagerade och vi har roligt tillsammans!

Krav:
– Körkort och tillgång till bil.
– Svenska och engelska i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete med variation, utmaning och glädje! Som receptionschef kommer du att leda och fördela arbetet i vår hotellreception och i vår konferensavdelning. Ditt arbetsteam består av åtta kunniga receptionister och konferensvärdinnor. På Hooks Herrgård arbetar vi dagligen över verksamhetens olika avdelningar och som receptionschef förväntas du ha nära kontakt och samarbete med samtliga avdelningar och ledare. Du rapporterar direkt till VD.

I tjänsten ingår bland annat följande:
– Schemaplanering/ansvar & optimering av arbetstimmar
– Personalansvar och daglig coaching av medarbetare i receptionen och konferensen
– Daglig drift i receptionen
– Driva och vägleda försäljning/merförsäljning
– Ansvar för hotell- och bokningssystem
– Beställningar
– Kvalitetssäkra och utveckla personal och produkt

Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre!

Om oss

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats och golfanläggning, vi har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar, vi har två fina golfbanor och ett riktigt vasst kök samt restaurang. Sedan fyra år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till herrgården och våren 2019 slår vi upp dörrarna till vårt nya kök och restaurang i Herrgårdsbyggnaden.
Hooks Herrgård erbjuder holistiska upplevelser, vilket innebär att vi ständigt arbetar för att överträffa gästens förväntningar.
Vi växer och vi utvecklas. Följ med oss på vår resa!

Om anställningsvillkoren

Tillsvidareanställning; Heltid, inleds med sex månader provanställning.
Varierande arbetstid; även kväll och helgtjänstgöring ingår.
Tillträde; efter överenskommelse.

Ansökan

Är du vår nu receptionschef? Maila då ditt cv och personligt brev till martina.p@hooksherrgard.se eller ring 0393-21710.

Välkommen med din ansökan!