Redovisningsekonom

Vår organisation växer och till vårt ekonomi-team söker vi en engagerad redovisningsekonom.

Om dig

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Om du har några års erfarenhet ser vi detta som meriterande men ej ett krav. På Hooks Herrgård får du möjlighet att utvecklas och växa i din roll som redovisningsekonom.

Du som söker har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har kunskap av att arbeta i vårt lönesystem Hogia.

På Hooks Herrgårds ekonomiavdelning arbetar vi i team och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är analytisk och noggrann med ett öga för detaljer. Du är initiativrik, bra på att bygga relationer och tycker om att utveckla dig själv och ditt arbete. Att arbeta självständigt är naturligt för dig, samtidigt som du är en lagspelare som ser till gruppens och organisationens bästa. Du är van vid att arbeta mot deadlines och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning och kontoavstämningar
  • Löneadministration

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning på 75% som inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag.

Om oss

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till en av Sveriges bästa mötesplats, vi har två fina golfbanor, ett riktigt vasst kök samt en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar. Vi är kunniga, engagerade och har roligt på jobbet.

Ansökan

Skicka din ansökan och CV till Martina Petersson, HR-ansvarig, martina.p@hooksherrgard.se