Serveringspersonal

 

Om dig
Älskar du serviceyrket och är en positiv och duktig servitör eller servitris? Vill du jobba i vacker herrgårdsmiljö med härliga kollegor? Vi söker nu flera medarbetare till vår restaurang i Herrgården som trivs med att jobba i team och som vill göra det lilla extra för våra gäster. Vi tror att du är serviceinriktad, engagerad och driven. Du är van att ta egna initiativ, ansvarstagande och inte rädd att ta i när det behövs. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av serviceyrket och tidigare erfarenhet från branschen är mycket meriterande.

Arbetsuppgifter
Hooks Herrgård har två restauranger och just nu söker vi servitriser/servitörer till vår restaurang i Herrgården. Restaurangen i Herrgården gästas av både konferens- och privatgäster och vi erbjuder våra gäster en härlig frukostbuffé, lunchbuffé, á la carte och trerätters middag. Som servitris/servitör på Hooks Herrgård kommer du att servera och skapa bästa möjliga upplevelse för våra gäster. Vi söker just nu flera duktiga medarbetare och det finns möjlighet att arbeta dag, kväll eller kombination dag/kväll.

Om oss
Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till en av Sveriges bästa mötesplats, vi har två fina golfbanor, ett riktigt vasst kök samt en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar. På Hooks Herrgård har du möjlighet att växa och utvecklas i din roll. Vi är kunniga, engagerade och har roligt på jobbet.

Omfattning
Extra vid behov.
Schemalagd arbetstid; dagtid, kvällar samt helger.

Ansökan
Låter detta intressant? Maila då ditt cv och personligt brev till monika.a@hooksherrgard.se

Välkommen med din ansökan!