Serveringspersonal/Bartender

middag-1

Om dig
Älskar du serviceyrket och är en positiv och duktig servitör eller servitris med erfarenhet som bartender? Vill du jobba i herrgårdsmiljö med härliga kollegor?
Vi söker nu en servitör/servitris/bartender som trivs med att jobba i team. Vi tror att du är serviceinriktad, engagerad och driven. Du är van att ta egna initiativ, är ansvarstagande och är inte rädd att ta i när det behövs. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från branschen och framförallt bakom baren, om du har utbildning inom restaurang och/eller bar är detta mycket meriterande. På Hooks Herrgård arbetar vi i team och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter
Som servitör/servitris kommer du att servera och skapa bästa möjliga upplevelse för våra gäster. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från frukostservering och lunchbuffé till servering av á la carte och trerättersmiddag. Tjänsten är en kombination av servering och bar där störst fokus ligger på servering men där du även kommer att arbeta som bartender varannan helg. Som bartender kommer du att förbereda dryck såsom drinkar, öl, vin, läsk som serveras direkt till gäst över bardisk eller vid bordet.

Om oss
Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till en av Sveriges bästa mötesplats, vi har två fina golfbanor, ett riktigt vasst kök samt en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar. På Hooks Herrgård har du möjlighet att växa och utvecklas i din roll. Vi är kunniga, engagerade och har roligt på jobbet.

Omfattning
Tillsvidareanställning; Inleds med 6 månaders provanställning.
Schemalagd arbetstid; dagtid, kvällar samt helger.

Tillträde
Efter överenskommelse.

Ansökan
Låter detta intressant? Maila då ditt cv och personligt brev till martina.p@hooksherrgard.se

 

Välkommen med din ansökan!