Träningsansvarig

Vi söker nu en passionerad fitnessinstruktör som vill driva och utveckla vårt träningskoncept och våra medlemskap.

I grunden har du en basutbildning motsvarande SAFE eller Academy och gärna några års erfarenhet bakom dig. Vi ser att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och har ett stort intresse för träning. På vår spa och fitnessanläggning erbjuder vi varierade gruppträningsmöjligheter och gym och därför ser vi gärna att du har passion för både olika pulshöjande pass och styrkepass.

På Hooks Herrgård vill vi skapa ett härligt spateam med fin sammanhållning som tillsammans ger våra gäster en spaupplevelse utöver det vanliga därför kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet.

Vi söker nu dig som vill vara vår nyckelperson för träning och medlemskap.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för vårt träningsutbud och våra härliga & duktiga instruktörer
  • Ansvar för medlemskap och våra medlemmars trivsel
  • Leda gruppträningspass
  • PT-lektioner (meriterande, men ej ett krav)
  • Planering och genomföring av tränings- och aktivitetsdagar, som tex Topphälsahelger

Tjänsten är på 35-100 % och kan skräddarsys utifrån dina kompetensområden. Tjänsten omfattar även arbete kvällar och helger. Du rapporterar till spachef. För att arbeta heltid ser vi även att du är ett av våra ansikten utåt i vår fina spareception. Vi berättar gärna mer om detta vid ett personligt möte.

Ansökan

Har du rätt profil och vill hjälpa oss att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga?
Skicka CV, personligt brev och referenser till frida.w@hooksherrgard.se, intervjuer sker löpande.
Vid frågor kontakta Frida på 0707-16 45 44.

 

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till en av Sveriges bästa mötesplats, vi har två fina golfbanor, ett riktigt vasst kök samt en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar. På Hooks Herrgård har du möjlighet att växa och utvecklas i din roll. Vi är kunniga, engagerade och har roligt på jobbet.