Köpvillkor

Presentkortet gäller i två år från beställningsdagen (om inget annat anges) och i samtliga priser ingår moms.

Du måste vara över 18 år för att kunna handla hos oss. Ett avtal om köp av presentkort har träffats först när Hooks Herrgård bekräftar köpet via e-post till den e-postadress kunden har uppgivit i beställningen.

Presentkortet går inte att ersätta med kontanter. Presentkortet är en värdehandling som kunden bör vara aktsam om och medtages vid bokad vistelse. Det gäller endast i original och presentkortet är inte kopplat till en viss person. Hooks Herrgård ansvarar inte för förlorat presentkort.

Betalning

Kortbetalning – Betalning med kort sker enligt gällande regler för onlinebetalning i Sverige och EU. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure–en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet. Högsta belopp är 10 000 kr per tillfälle.
Faktura till företag – För beställning över 10 000 kr kan faktura skickas till företag. Pengarna ska vara oss tillhanda 5 dagar efter köptillfället och presentkortet börjar gälla när betalning är erlagd.

Leveransvillkor

Presentkortet skickas psom pdf vid beställning.

Kunden ansvarar för att denne har fyllt i korrekta uppgifter vid köp av presentkort. Hooks Herrgård kommer inte att ersätta felleveranser eller liknande, som beror på att kunden lämnat felaktiga uppgifter.

 

Ångerrätt

Lagstadgad ångerrätt, enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59), är tillämplig på avtal avseende köp av presentkort.

Detta innebär att kunden kan ångra ett köp av ett presentkort inom fjorton (14) kalenderdagar från det kunden mottagit presentkortet. Kunden behöver inte ange någon anledning för utnyttjandet av ångerrätt. Dock förutsätter utnyttjandet av ångerrätten att presentkortet inte har nyttjats helt eller delvis.

Kund som vill utnyttja sin ångerrätt kontaktar info@hooksherrgard.se

Personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen (1998:204) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att klicka på ”Jag godkänner villkoren” godkänner du att Hooks Herrgård lagrar de uppgifter du lämnar i beställningssyfte. Hooks Herrgård lämnar inte ut några personuppgifter till utomstående.