CORONA 2.0

2020-03-25

Uppdatering av åtgärder

Nya direktiv har kommit som rör barservering, vilket har lett till att Hooks Herrgård har beslutat att från dagens datum servera gästerna vid bordet.

  • Dagens lunchbuffé vardag ersätts med följande, som serveras vid bordet:

Sallad och bröd

Dagens varmrätt, val av kött eller fisk

Ostkaka med sylt och grädde eller Crème Brûlée

Kaffe och te

  • Herrgårdsbuffé på helgerna ersätts med tre rätters meny, se meny
  • Påskbuffé på helgerna ersätts med tre rätters meny, se meny
  • Frukostbuffé ersätts med färdiga smörgåsar, ägg, portionsförpackning av yoghurt, müsli, juice och gröt. Till bords finns möjlighet att beställa pannkakor, äggröra, bacon, prinskorv, stekta champinjoner, bönor i tomatsås samt kaffe, te och wienerbröd (start från 27 mars).
  • Konferensfika ersätts med portionsförpackat fikabröd.

Övrigt

I vår rymliga restaurang har vi fast möblering, men vi begränsar antal gäster så att vi kan hålla ett bra avstånd till nästa gäst och undvika köer. Vi håller en god handhygien och uppmanar personal och gäster till att tvätta sina händer ofta, samt använda handsprit. Om man känner sig sjuk ska man inte vistas i våra lokaler.

Läs mer om Hooks Herrgårds åtgärder för att minska smittorisk här