CORONA

2020-03-13

På Hooks Herrgård följer vi noga utvecklingen av Corona-virusets spridning och hur det kan påverka vår verksamhet. Folkhälsomyndigheten ger oss bra rekommendationer och riktlinjer via deras informationskanaler.

Våra medarbetares och gästers hälsa samt säkerhet är mycket viktigt för oss. Vår handlingsplan innebär att vi arbetar förebyggande med god handhygien på samtliga avdelningar och har på grund av omständigheterna utökat städinsatserna i våra offentliga miljöer. Om någon medarbetare har befunnit sig i de utsatta områdena sätts personen i karantän. Samtliga medarbetare som på något sätt känner sig sjuka stannar hemma och vid minsta misstanke om coronasmitta ska sjukvården kontaktas.

I övrigt bedriver vi vår verksamhet som normalt och i dagsläget påverkas inte Hooks Herrgård av regeringens beslut om inställda evenemang, då våra faciliteter inrymmer max 250 personer per tillfälle.

För gäster som är oroliga över servering på bufféer har vi möjlighet att vidta åtgärder för att tillgodose önskemål om frukostbricka samt tallriksservering vid lunch om vi får förfrågan senast tre dagar innan ankomst.