HELA VÄRLDEN TILL HOOK

2016-07-17

Em flaggor

På onsdag, den 20 juli, inleds European Ladies’ Amateur Championship (EM för damer) på Hooks Golfklubb. Spelarna har redan börjat anlända för att ha möjlighet att spela in sig på Parkbanan. Många av spelarna kommer att inkvartera sig på Hooks Herrgård, där det fylls på med energi i form av mat, sömn och avkoppling på vårt härliga spa.

144 spelare från 16 nationer deltar i tävlingen. Ett 60-tal volontärer från Hooks GK jobbar intensivt med förberedelser, vår course manager Henrik Wissinger ser till att Parkbanan är i toppklass och Svenska Golfförbundets delegation finns förstås på plats. Vi räknar med en riktig golffest under veckan.

Sex golftalanger från regionen deltar i tävlingen. Martina Edberg Hooks GK, Linn Andersson Barsebäcks GK (tidigare A6 GK), Tilda Green Värnamo GK, Louise Henningsson Gränna GK, Cajsa Persson Jönköpings GK och Moa Folke från Tranås GK. Lycka till säger vi till er alla!

Tävlingen pågår den 20-23 juli och cuten sker efter tre dagar, så finaldag blir på lördag. Varmt välkomna att komma och titta på duktiga golfare!