Reception15

Receptionschef

Nu finns chansen att bli receptionschef hos oss på Hooks Herrgård! Brinner du för service, är en sympatisk ledare och har en önskan om att överträffa våra gästers förväntningar tillsammans med ditt team? Då ska du läsa mer om tjänsten som receptionschef.

 

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete med variation, utmaning och glädje.

Som receptionschef kommer du att leda och fördela arbetet i vår hotellreception och i vår konferensavdelning. Ditt arbetsteam består av åtta kunniga receptionister och konferensvärdinnor. På Hooks Herrgård arbetar vi dagligen över verksamhetens olika avdelningar och som receptionschef förväntas du ha nära kontakt och samarbete med samtliga avdelningar och ledare. Du rapporterar direkt till VD.  

I tjänsten ingår bland annat följande:
- Schemaplanering/ansvar & optimering av arbetstimmar
- Personalansvar och daglig coaching av medarbetare i receptionen och konferensen
- Daglig drift i receptionen
- Driva och vägleda försäljning/merförsäljning
- Beställningar
- Kvalitetssäkra och utveckla personal och produkt

Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre.     

 

Om dig

Vi på Hooks Herrgård drivs av att ge service utöver det vanliga, därför söker vi en receptionschef med passion för service och där du med ditt ledarskap kan inspirera och motivera våra medarbetare att leverera service i världsklass!
Receptionen är hotellets hjärta och som receptionschef kommer du att befinna dig i händelsernas centrum, därför tror vi att du som söker är flexibel, du ser positivt på förändringar och du är lösningsorienterad. Vi tror även att du har ett helhetsperspektiv, är strategisk i ditt arbete och du ser nytta i ett gott samarbete mellan verksamhetens avdelningar.

Krav:
- Tidigare erfarenhet av liknade arbete i ledande position
- Körkort och tillgång till bil

 

Om oss

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats och golfanläggning flera gånger, vi har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar, vi har två fina golfbanor och ett riktigt vasst kök samt restaurang. Sedan sex år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till herrgården och våren 2019 slog vi upp dörrarna till vårt nya kök och restaurang i Herrgårdsbyggnaden. Vi växer och vi utvecklas. Följ med oss på vår resa!

Det är många som vill besöka oss och nu söker vi en driven receptionschef som vill ta över rodret. Med ditt personliga engagemang och ledaregenskaper kommer du erbjuda såväl medarbetare som gäster ett slags skönare liv.

 

Om anställningsvillkoren

Tillsvidareanställning; Heltid, inleds med sex månaders provanställning.
Varierande arbetstid; även kväll och helgtjänstgöring ingår.
Tillträde; efter överenskommelse.

 

Ansökan

Är du vår nya stjärna? Maila ditt cv och personligt brev till jobb@hooksherrgard.se
Märk din ansökan med: Receptionschef.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!