Middag 21

Serveringspersonal sommar

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar och två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök och restaurang, det är där du kommer in i bilden. Idag består restaurangteamet av ca 15 medarbetare med Monika Antonsson som restaurangchef.

Sedan några år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till Herrgården och våren 2019 öppnade vi vårt nya kök och restaurang i Herrgården.

 

Om dig

Älskar du serviceyrket och möten med människor? Vi söker nu flera kollegor som vill arbeta tillsammans med oss under vår sommarsäsong. Vi tror att du som person trivs med att jobba i team och vill göra det lilla extra för våra gäster. Vi tror att du är serviceinriktad, driven och klarar av att ha flera bollar i luften samtidigt. Du är van att ta egna initiativ, är ansvarstagande och inte rädd att ta i när det behövs.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av serviceyrket och tidigare erfarenhet från branschen är mycket meriterande. Krav på körkort och tillgång till bil.

 

Dina arbetsuppgifter

Hooks Herrgård har två restauranger, Herrgårds restaurangen och Hooks Bistro. Vi är lyhörda och anpassar vår produkt efter gästens önskemål. I sommar ser vi en stor efterfråga på bröllop och därför söker vi flera duktiga medarbetare som vill arbeta tillsammans med oss under dessa event. Dina arbetsuppgifter består av att servera dryck och mat men även att skapa bästa möjliga upplevelse för våra gäster.

 

Om anställningsvillkoren

Behovsanställning; Säsong
Schemalagd arbetstid; dagtid, kvällstid samt helger.
Tillträde; omgående eller efter överenskommelse  

 

Ansökan

Är du vår nya kollega? Maila då ditt cv och personligt brev till martina.p@hooksherrgard.se eller ring 0393-21710.
Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!