Personalklädsel 1

Serveringspersonal

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar och två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök och restaurang, det är där du kommer in i bilden. Idag består restaurangteamet av ca 15 medarbetare med Monika Antonsson som restaurangchef. På Hooks Herrgård strävar vi efter att använda närproducerade råvaror och vi serverar en kravmärkt frukostbuffé. Sedan några år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till Herrgården och våren 2019 öppnade vi vårt nya kök och restaurang i Herrgården.

 

Om dig

Älskar du serviceyrket och är en positiv och duktig servitör eller servitris? Vill du jobba i vacker herrgårdsmiljö med härliga kollegor? Vi söker nu flera medarbetare till vår restaurang i Herrgården som trivs med att jobba i team och som vill göra det lilla extra för våra gäster. Vi tror att du är serviceinriktad, engagerad och driven. Du är van att ta egna initiativ, är ansvarstagande och inte rädd att ta i när det behövs.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av serviceyrket och tidigare erfarenhet från branschen är mycket meriterande.

 

Dina arbetsuppgifter

Hooks Herrgård har två restauranger och just nu söker vi flera duktiga servitriser/servitörer till vår restaurang i Herrgården. Restaurangen i Herrgården gästas av både konferens- och privatgäster och vi erbjuder våra gäster en härlig frukostbuffé, lunchbuffé, á la carte och trerätters middag. Som servitris/servitör på Hooks Herrgård kommer du att servera och skapa bästa möjliga upplevelse för våra gäster.  

Vi erbjuder inte bara en ny, modern och roligare arbetsmiljö utan här finns även stora möjligheter till utveckling. Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre!

 

Om anställningsvillkoren

Tillsvidareanställning heltid; inleds med 6 månaders provanställning.
Schemalagd arbetstid; dagtid, kvällstid samt helger.
Tillträde; efter överenskommelse.

 

Ansökan

Är du vår nya servitör/servitris? Maila då ditt cv och personligt brev till martina.p@hooksherrgard.se eller ring 0393-21710

 

Välkommen med din ansökan!