Göran Adlen Bannerbild 1 Oqurvyoaf43a9abf1fpteqx4m2moyn3fdtitp2qrg0

Framtidsspaning med Göran Adlén

Hur blir livet efter pandemin och vad är det för framtid vi möter?

Det är nu chansen finns! Det här är 24 timmar där du får chansen att lyssna, delta aktivt, träffa fantastiska kollegor för utbyte av idéer. Det här är ingen föreläsning, ingen workshop, ingen utbildning utan något mycket mer. Det är en investering i framtiden. Det blir ett intensivt dygn där vi varvar med korta föreläsningar, workshops, reflektioner,tankar och där vi kan lova att du kommer att bli påfylld med massor av energi, kraft och inspiration.

 

Blir det fortsatt ökad digitalisering eller går vi mot en mer analog värld igen - eller blir det kanske en digilog värld? Vad händer när fler och fler köper utan att bry sig om själva produkten och när priset och marknadsföringen blir alltmer lika? Hur möter vi de nya pålästa konsumenterna och generation Z som vill ha allt - här och nu, men också vill ha en personlig service?

Vad kommer att hända med säljaren i framtiden? Kommer säljaren få en ännu större betydelse eller är det något annat vi ser framför oss? En butler eller ambassadör, eller kommer rent utav säljaren försvinna? Eller kommer alla roller flyta samman i en härlig guacamole med nya typer av arbeten och anställningsformer? Hur ska vi lyckas på hybridarbetsplatsen och med ett hybridledarskap? Och vad tar vi med oss från en lång pandemi?

Detta är stora frågor som vi kommer att belysa. Nödvändiga och livsavgörande frågor. Vi befinner oss i som du vet en gigantisk förändring, men också i en värld fylld av möjligheter.

 

HÅLLTIDER

Måndagen den 25 oktober
12.00 – 13.00 Registrering
13.00 – 14.00 Lunch
14.00 – 17.00 Session 1
17.00 – 19.00 Session 2
20.00 – Middag

Tisdagen den 26 oktober
07.00 – 08.00 Session 3
08.00 – 09.00 Frukost
09.00 – 12.00 Session 4
12.00 – 13.00 Lunch

PLATS
Hooks Herrgård, Hok

DELTAGARAVGIFT
14 900 kr ex moms
(inklusive helpension/enkelrum)

Boka innan 12/8 och få 10 % rabatt!

ANMÄLAN
boosterfriends.com/goranadlen/
Begränsat antal platser (30)

BETALNING
Mot faktura

Om Göran - Trendspanaren och framtidsvisionären

I sexton år har Göran Adlén, ”Mr Trendspanare och Framtidsvisionär”, gjort sina omvärlds- och trendspaningar. Aldrig tidigare har han upplevt större förändringar än nu. Aldrig har han sett större osäkerhet. Aldrig har han sett fler som målar upp en dyster och negativ framtidsbild.

Att se in i framtiden är inte lätt. Vissa hävdar till och med att det är omöjligt. Men det finns några personer bland oss som kan göra mycket kvalificerade bedömningar av hur framtidens digitalisering och teknologier kommer att påverka våra liv och vårt arbete. Göran har gjort framtiden till sin specialitet och hjälper oss att vara beredda på morgondagens utmaningar och möjligheter.

Göran är civilekonom, Creative director och reklammakare som har arbetat med flera internationella varumärken. I över 13 år var han lärare i marknadsföring och marknadsanalys på IHM Business School, men är sedan 16 år tillbaka en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare, utbildare och rådgivare med över 3 000 genomförda föreläsningar i bagaget.

2014 blev Göran “Årets föreläsare” och fick det prestigefyllda Narrenpriset av Svenska Eventakademin. Han har flera gånger blivit nominerad till “Årets talare” och fått hedersomnämnande vid “Stora Talarpriset” tre år i rad.

Göran har ett tydligt budskap: SÄG JA TILL FRAMTIDEN!

 

Arrangeras i samarbete med Booster Friends