Morochdotter (1)

Mors Dag med spa

Hos oss kan du fira Mors Dag med världens bästa mamma. Överraska med en skönk spaupplevelse med tid för spa och avkoppling, en trerätters middag med säsongens smaker och övernattning i sköna sängar.

På morgonkvisten serveras en kravmärkt frukostbuffé som förbereder er för fler avkopplande och lugnande behandlingar. Ni lämnar oss med en härlig känsla, det vågar vi nästan lova.

 

Gåva till mors dag

Om du inte har möjlighet att komma till oss kan vi rekommendera att ge bort en upplevelse att se fram emot tillsammans för att visa din uppskattning till din mamma.

MORS DAG - SPAPAKET

  • Tillgång till spa & träning 13.30-16.30 eller 16.30-19.30
  • Lån av badrock och handduk
  • Tofflor som gåva
  • Herrgårdens trerätters middag
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost

 

Bokningsbart med ankomst 29 maj

Spapaket från 1 855 kronor per person
Priset är beroende på rumstyp och ankomstdag, se uppdaterade priser online

Tillägg per person: Rum i herrgården 500 kr/dygn eller svit 800 kr/dygn

Vid bokning av fler än ett dygn erhålls 10 % rabatt

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info, eller boka tillägg vid bokning online.

 

Öppettider spa

Spaavdelningen har öppet klockan 7.00-20.00, spareceptionen är bemannad från 9.00.

På avresedagen klockan 7.00-11.00 har du som boende gäst med spaentré tillgång till spa & gym (viss typ av städning kan förekomma under morgontimmarna).

Notera att vi har 15 års åldersgräns.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka tid för middag och frukost inom en vecka. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att få bästa möjliga upplevelse och för undvika ytterligare dröjsmål.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan. 15.00 (13.00 vid spapaket 13.30), utcheckning från rummet senast klockan 11.00.

Vi ber er duscha och byta om på hotellrummet innan besök i spat samt att respektera bokade tider i spa & restaurang för att undvika köer.

Läs vår policy under pandemin