IMG 6515

Påskfirande på herrgård

Påsken på Hooks Herrgård bjuder på lite extra lyx, tradition och avkoppling i vårt spa. I spat kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller utomhus i en av våra varma källor intill sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

På kvällen serveras en trerätters meny i säsongens smaker. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info, eller boka tillägg vid bokning online.

 

Öppettider spa

Spaavdelningen har öppet klockan 7.00-20.00 (till 23.00 för kvällsspa), spareceptionen är bemannad från 9.00.

På avresedagen klockan 7.00-11.00 har du som boende gäst med spaentré tillgång till spa & gym (viss typ av städning kan förekomma under morgontimmarna).

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka tid för middag och frukost inom en vecka. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att få bästa möjliga upplevelse och för undvika ytterligare dröjsmål.

 

Barn

Klart att barn är välkomna till oss. Pris för barn: 0 – 4 år gratis, 5 – 14 år 480 kronor. I priset ingår en trerätters barnmenyn, logi i extrasäng samt frukostbuffé.

Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa under påskhelgen. Barn är välkomna i spat under vardagar, läs mer under påsklovspaket

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan. 15.00 (13.00 vid spapaket 13.30), utcheckning från rummet senast klockan 11.00.

Vi ber er duscha och byta om på hotellrummet innan besök i spat samt att respektera bokade tider i spa & restaurang för att undvika köer.

Läs vår policy under pandemin

 

 

PÅSKPAKET
Tillgång till spa & fitness: 14.00-17.00, 17.00-20.00 eller 20.00-23.00 (fre och lör)
Lån av badrock, tofflor och handduk
Trerätters middag
Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé

Pris från 1 585 kr per dygn

Spapaket från 1 585 kronor per person
Priset är beroende på rumstyp och ankomstdag, se uppdaterade priser online

Tillägg per person: Rum i herrgården 500 kr/dygn eller svit 800 kr/dygn, greenfee 400 kr/st, enkelrum 300 kr/dygn

Boka flera dygn? Vid bokning flera dagar erhålls 10 % rabatt per dygn. Sök på antal dagar och välj det paket som heter spapaket flera dagar

Barn 0-4 år gratis, 5-14 år 480 kr per dygn, i extra säng (ej spa)
I pris för barn ingår: trerätters middag, logi i extrabädd samt frukostbuffé