Labero Singapore

En magisk kväll med Joe Labero

Den världskände magikern Joe Labero bjuder in till en exklusiv föreställning där du som gäst kommer närmare magin än någonsin tidigare.

Låt dig tas med på en fängslande upplevelse där det omöjliga blir möjligt, på Hooks Herrgård den 9 augusti.

Under eftermiddagen har du tillgång till spaavdelningen, med varma & kalla bad och bastulandskap med upplevelseduschar. Innan föreställningen dukas det upp till mingel i konferensloungen, där Joe finns med och hälsar dig välkommen. Efter showen avslutas kvällen med en trerätters middag med vinpaket i herrgårdens restaurang.

Du vaknar till fågelkvitter, kanske tar ett morgondopp i Hokasjön, och njuter av en härlig frukostbuffé innan spat bjuder in till en skön stund innan hemresa.

Show med Labero är en exklusiv föreställning med 49 platser.

SHOWPAKET 9-10 AUGUSTI

  • Från 15.00 Incheckning och avkoppling i spat
  • Lån av badrock, handduk och tofflor
  • 18.00 Mingel i konferensloungen:
    Två glas mousserande vin samt snittar
  • 18.30 Show med Joe Labero
  • 20.00 Trerätters middag med anpassat vinpaket
  • Övernattning, del i dubbelrum
  • Frukostbuffé


PRIS
2 985 kr per person

TILLÄGG per person:
Rum i herrgården 500 kr
Svit 800 kr
Enkelrum 300 kr

Information

För att bekräfta din plats förskottsbetalas paketet, instruktioner kommer i bokningsbekräftelsen.

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka spaentré, en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00 och utcheckning från rummet sker senast klockan 11.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr.