Labero Singapore

En magisk kväll med Joe Labero

Den världskände magikern Joe Labero bjuder in till en exklusiv föreställning där du som gäst kommer närmare magin än någonsin tidigare. Låt dig tas med på en fängslande upplevelse där det omöjliga blir möjligt, på Hooks Herrgård den 27 juni.

Kvällen börjar med en gemensam trerätters meny med vinpaket i herrgårdens restaurang, därefter bjuds in till Champagnemingel på Rännet. Joe finns med och bygger upp mystiken innan föreställningen. Efter showen finns möjlighet till mer mingel i herrgårdens salonger

Du vaknar till fågelkvitter, kanske tar ett morgondopp i Hokasjön, och njuter av en härlig frukostbuffé innan spat bjuder in till en skön stund innan hemresa.

Det finns såklart möjlighet att boka in en golfrunda under din vistelse om du vill passa på att prova en av våra golfbanor.

 

Show med Labero är en exklusiv föreställning med 50 platser.

SHOWPAKET 27-28 juni

  • Från 15.00 Incheckning
  • 17.00 Trerätters meny med anpassat vinpaket
  • 19.30 Champagnemingel på Rännet, två glas/pers
  • 20.00 Show med Joe Labero
  • Övernattning, del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till spa 9.00-12.00
  • Lån av badrock, handduk och tofflor
  • Utcheckning senast 12.30


PRIS
från 3 250 kr per person

TILLÄGG per person:
Rum i herrgården 500 kr
Svit 800 kr
Enkelrum 300 kr
Greenfee 300 kr

Spaentré går att byta mot greenfee om önskemål finns.

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

För att bekräfta din plats förskottsbetalas paketet, instruktioner kommer i bokningsbekräftelsen.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka spaentré, en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant.

Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00 och utcheckning från rummet sker senast klockan 11.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök för ett par år sedan. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr.