09 Halsoklok Aw 8

Träningsevent med Lofsan

En av Sveriges mest uppskattade träningsprofil, Lovisa Lofsan Sandström, kommer till Hooks Herrgård för att träna med oss i mars. Tillsammans med Lovisa får vi fredagsmys, blandad styrka, löppass med teknik och intervaller. Hon delar också med sig av kloka råd i sin föreläsning "Bli hälsoklok". 

Lofsans energifyllda passa blandas med med bland annat yoga och dans med våra egna instruktörer. Dessutom finns tid för spa, trevligt umgänge och god mat under helgen.

Här finns gott om tid för att fokusera på dig själv, på din kropp & själ med träning och återhämtning. Vi kan nästa lova att du åker hem med förnyad energi, en dos träningsvärk och kanske nya vänner.

TRÄNINGSEVENT 24-26 MARS

  • Ankomstkaffe och smörgås
  • Lunch i herrgårdens restaurang
  • Mellanmål
  • Alla träningspass
  • Spa och avkoppling
  • Middagar (två och trerätters)
  • Boende fre-sön
  • Frukostbuffé

När: 24-26 mars

Pris: 5 200 kr (del i dubbelrum)

Enkelrumstillägg 500 kr

 

Komplett träningsschema presenteras i slutet av januari 2023

Kontakta Elisabeth A för frågor eller vidare information elisabeth.a@hooksherrgard.se


PROGRAM 24-26 MARS

FREDAG

från 15.00 Incheckning & fika i konferensloungen
15.45 Välkomsthälsning från Hooks Herrgård & Lofsan, ombytta och klara
16.00-17.00 Fredagsmys med Lovisa (ev utomhus)
17.15-18.00 Discodans med Emelie på Rännet
18.30 Gemensam tvårätters middag i herrgården 
20.00-23.00 Kvällspa
  Kaffe och något sött i spararen


LÖRDAG

07.30-08.00 Morgonpromenad (samling utanför herrgården)
08.00-09.00 Frukostbuffé i herrgården
09.30-10.30 Träningspass på Rännet
10.45-11.45 Styrka överkropp med Lovisa (på Rännet eller utomhus)
11.45-12.30 Tid för ombyte och vila
12.30 Gemensam lunch i herrgården
13.45-15.00 Föreläsning "Bli hälsoklok" med Lovisa på Logen
15.15-16.15 Löppass, intervaller & teknik, med Lovisa (utomhus)
16.15 Energigivande mellanmål i konferensloungen
17.00-20.00 Tid för spa
20.30 Gemensam trerätters middag i herrgården

SÖNDAG

07.30-08.15 Morgonyoga
08.15-09.15 Frukostbuffé i herrgården
Senast 11.00 Utcheckning
09.40-10.40 Rörlighet & styrka underkropp med Lovisa på Rännet
10.50-11.50 Afro Power Dance med Emelie på Rännet
11.50 Dusch och ombyte i klubbhuset
12.30 Lunch i herrgården

Med reservation för ändringar.
Några av passen är utomhus om vädret tillåter, ta med kläder efter väder.

Medtag egen träningsmatta.

Instruktörer:

Lovisa ”Lofsan” Sandström   
Lovisa Sandström är träningsexpert och entreprenör med examen från GIH och har 15 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är utsedd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare, är Sveriges just nu flitigaste författare av träningsböcker, driver nya podden Pro Bono samt också Träningspodden med Jessica Almenäs (Sveriges största podcast om träning och hälsa) och medverkar flitigt som expert i TV och övriga media och är dessutom en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare. Hon driver även onlinecoachningen Lofsangruppen med 30 medarbetare och släppte 2017 den nya Netflix-liknande träningsappen Mized, "en PT på fickan”: www.mized.se . Lovisa brinner för att hjälpa vanliga människor till en meningsfull vardag, med hög motivation till motion och med långsiktigt hållbara resultat. 
Föreläsning: ”Bli hälsoklok!”   
Vi utsätts många gånger varje dag för budskap om hur vi ska träna, äta, och leva för att må bra och hälsosamt. Men samtidigt som vi vet vad vi EGENTLIGEN behöver göra är det väldigt svårt för många av oss att faktiskt få till det. - Varför är det så?

Lovisa ”Lofsan” Sandström är en av Sveriges främsta träningsexperter och har jobbat som personlig tränare i över 15 år och i denna föreläsning summerar hon rappt och engagerat sina erfarenheter och delar med sig av sina allra bästa råd kring hur man hittar en hälsosam livsstil som verkligen håller över tid - en hållbar livsstil helt enkelt.

Föreläsningen bygger på Lovisas bok ”Bli hälsoklok” och är uppdelad i fem delar:
RÖRELSE och TRÄNINGMOTIVATION, STRESSKOST och SÖMN

I varje del presenteras en aspekt av hälsa, vad aktuell forskning säger på området samt Lovisas personliga erfarenheter och råd inom det aktuella området. Det handlar t ex om hur mycket du egentligen måste träna om du inte rör dig i övrigt, hur du undviker det farliga stillasittandet, hur du planerar och verkligen genomför hållbar träning, och varför du bör börja där du är och inte där du vill vara. Föreläsningen levererar Lovisas bästa (och ibland hemliga!) knep, som hon framgångsrikt har använt på ett stort antal människor genom åren - du får viktiga nycklar till vad som verkligen fungerar! 

 

Emelie Lidström har varit instruktör i 15 år och hon älskar dans i alla dess former. Emelie började med jazzdans vid 7 års ålder, och sedan har det växt från balett som barn till afropowerdance som vuxen.När hon tränar själv är det främst styrketräningen som lockar, men hon önskar att hon kunde springa milen utan besvär. Emelie älskar att inspirera andra och har jobbat som hälsocoatch i många år. Att lyfta andra och utmana sig själv är något som driver henne i allt hon gör. Emelie kommer bjuda på två svettiga danspass under söndagen.