Mårten Nologo 07044

Träningshelg med Mårten

Äntligen dags för en helg full av glädje, svettiga träningspass och grymma instruktörer. Den 15-17 oktober kommer Mårten Nylén och gästar oss med roliga och effektiva träningspass som passar alla oavsett träningsvana.

Vi får också ta del av Mårtens föreläsning "Hälsa, Resultat och Mindset". Föreläsningen innehåller Mårtens absolut bästa “framgångsnycklar" som han anser att alla kan lyckas med. Han går även igenom Balansbordets fyra faktorer motion, kost, vila (sömn & återhämtning) samt stress och ger sina bästa tips och råd för hur man på enkla sätt kan få dessa att funka. Detta varvat med spännande historier från Mårtens minst sagt annorlunda liv.

Förstås bjuder vi också på fler träningspass med Hooks Herrgårds duktiga instruktörer, som erbjuder bootcamp, yoga, dans och löpträning.

På kvällarna njuter vi av god mat och dryck i den fina herrgårdsmiljön innan en skön stund väntar i spat. Vi lovar att du åker hem med förnyad energi, väl använda skrattmuskler och en lagom dos träningsvärk.

TRÄNINGSHELG MED MÅRTEN

  • Boende fre – sön
  • 2 frukostar
  • 2 luncher
  • 2 middagar
  • Mellanmål
  • Alla träningspass enligt program
  • Föreläsning
  • Kvällspa två dagar

När: 15-17 oktober 2021

Pris: 4 900 kr (del i dubbelrum)
Förskottsbetalning inom tre veckor från anmälan

Tillägg: Enkelrum 400 kr,
rum i herrgården 1000 kr/person

Kontakta Emma på bokningen för frågor eller vidare information, bokning@hooksherrgard.se

PROGRAM

FREDAG

från 15.00 Kaffe och fralla i konferensloungen
15.30 Samling utanför konferenshuset
15.45-17.30 Bootcamp med Ida & Johanna (kläder efter väder)
18.15 Gemensam tvårätters middag
20.00-23.00 Kvällspa
  Kaffe & något sött i spabaren

 

LÖRDAG

7.30-8.00 Morgonjogg eller promenad
8.00-9.00 Frukost serveras i herrgården
9.00-10.00 Yoga med Anna
10.00-10.45 Afrodans med Emelie
11.00-12.00 "Smart träning" med Mårten
12.30 Lunch i herrgården
14.00-15.00 Föreläsning med Mårten på Logen
15.15-16.00 Yogalates med Ida/Löpklass med Johanna
16.00 Mellanmål
16.15-17.00 Löpklass med Johanna/Yogalates med Ida
18.00 Gemensam trerätters middag i herrgården
21.00-23.00 Kvällsspa

SÖNDAG

7.30-8.00 Morgonjogg eller promenad
8.00-9.00 Frukost serveras i herrgården
9.00-10.00 Yoga med Anna
10.15-11.00 Move Your Body med Johanna
11.15-12.15 "Challenge yourself" med Mårten
12.30 Lunch i herrgården

Träningshelgen sker i samarbete med Kerstin Florian AB och SoGoNice

Instruktörer:

Mårten Nylén är en av Sveriges mest välrenommerade hälsoinspiratörer och tränare, tv-profil och föreläsare.

Mårten är känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser Sverige, som programledare och expertkommentator i tv-programmet Ninja Warrior Sverige och som Coachen och PT´n som håller kändiseliten i form. Joel Kinnaman, Will Smith, Mabel, Wyclef Jean och Chris Medina är några få från Mårtens milslånga klientlista.

Idag är Mårten även en engagerad ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Beat Diabetes, Stiftelsen Friends och Wellobe.

Som en av landets absolut mest populära föreläsare åker Mårten idag runt och förbättrar hälsan för stora som små med sina inspirerande föreläsningar med fokus på hållbar hälsa.

 

Johanna Antonsson, är träningsansvarig på Hooks Herrgård samt att hon driver två andra bolag inom PT/Kost & online-coachning. Johanna älskar schlager och dessa låtar får man ofta höra på hennes träningspass. Hennes teori för träning är att hitta en träningsform som du tycker är rolig – på så sätt blir det både hållbart och långsiktigt. Johannas energi och coachning förstärker motivationen till träning och du träffar henne på många olika typer av träningspass som tex löpträning och Bootcamp.

 

Emelie Lidström har varit instruktör i 15 år och hon älskar dans i alla dess former. Hon började med jazzdans vid 7 års ålder, och sedan har det växt från balett som barn till afropowerdance som vuxen. När hon tränar själv är det främst styrketräningen som lockar, men hon önskar att hon kunde springa milen utan besvär. Emelie älskar att inspirera andra och har jobbat som hälsocoach i många år. Att lyfta andra och utmana sig själv är något som driver henne i allt hon gör.

 

Ida Larsson jobbar på Hooks Herrgårds spa som receptionist och är träningsansvarig under Johannas föräldraledighet. Ida har instruerat i Bodyattack och älskar högintensiv & explosiv träning, men vistas även gärna ute på Hooks golfbanor under sommaren. Ida har varit träningsinstruktör för Apollo ute på en resort på Cypern. Ida kommer tillsammans med Johanna bjuda på svettig Bootcamp, yogalates samt morgonjogg både lördag & söndag.