IMG 3530

Träningshelg med Topphälsa

Succéhelgen på Hooks Herrgård söder om Jönköping är tillbaka! Med anor från 1300-talet ligger den vackra herrgården som en lugn oas mitt i hjärtat av Småland. Här kommer det att ljuda av liv den 19-21 november 2021 då ToppHälsa kör sin årliga träningshelg med glädje, svettiga träningspass och grymma instruktörer.

Under helgen kommer du att få köra flera olika typer av pass. Bland annat kommer Let’s Dance-favoriten Calle Sterner att bjuda upp till svettig träningsdans och sprida sin härliga energi! Calle vann ju tävlingen 2019 tillsammans med Kristin Kaspersen, och nu är det din tur att via framfötterna!

Med oss har vi också José Nunez som kommer att utmana dig i sitt eget koncept Moveoo där du får träna kroppen på ett sätt du kanske aldrig gjort tidigare. José kommer också att bjuda på en föreläsning på lördagskvällen.

Förstås bjuder vi också på svettiga, tuffare pass, bland annat core, HIIT och cirkelfys, med bland andra Johanna Antonsson som ger både träningsvärk och träningsglädje! På kvällarna njuter vi av spa-lyx och god mat och dryck i den fina herrgårdsmiljön. Spaanläggningen håller högsta klass och vilar med utsikt över den vackra Hokasjön. Kanske vågar du till och med doppa dig i den iskalla sjön som ligger precis utanför? Det kanske behövs efter all träning! Följ med oss på en härlig träningshelg som piggar upp i vintermörkret! Vi lovar att du åker hem med förnyad energi, väl använda skrattmuskler och en lagom dos träningsvärk.

 

Träningshelgen är fullbokad.

TRÄNINGSHELG MED TOPPHÄLSA

  • Boende fre – sön
  • 2 frukostar
  • 2 luncher
  • 2 middagar
  • Mellanmål
  • Alla träningspass enligt program
  • Föreläsning
  • Tillgång till en underbar spaanläggning

När: 19-21 november 2021

Pris: 4 500 kr (del i dubbelrum)

Tillägg: Enkelrum 400 kr,
rum i herrgården 1000 kr/person

Kontakta Emma på bokningen för plats på väntelista
bokning@hooksherrgard.se

PROGRAM TOPPHÄLSA

FREDAG

från 15.00 Kaffe och fralla i konferensloungen
15.30 Samling på Rännet. Topphälsa & Hooks Herrgård hälsar välkomna.
15.45-16.30 Tabata med Emelie
16.30-17.20 Moveoo med José
18.30 Gemensam tvårätters middag
20.00-23.00 Kvällspa
  Kaffe & något sött i spabaren

 

LÖRDAG

7.30-8.00 Morgonjogg med Ida eller promenad med Johanna
8.00-9.00 Frukost serveras i herrgården
9.00-10.00 Yogaflow med Maria
10.00-10.45 HIT cirkel med Johanna och Ida
11.00-12.00 Dans med Calle
12.30 Lunch i herrgården
13.30-14.30 Föreläsning med José
14.40-15.30 Dans med Calle
15.30-15.45 Mellanmål
15.45-16.35 Moveoo med José eller Yoga med Sophie
16.40-17.30 Yoga med Sophie eller Moveoo med José
18.30 Gemensam trerätters middag i herrgården
21.00-23.00 Kvällsspa

SÖNDAG

7.30-8.00 Morgonjogg med Ida eller promenad med Johanna
8.00-9.00 Frukost serveras i herrgården
9.00-10.00 Avslappningsyoga med Maria
10.15-11.05 Moveoo med José
11.15-12.15 Dans med Calle
12.30 Lunch i herrgården

Instruktörer:

Calle Sterner är Let’s danceprofilen som inte bara nu gör succé i Let’s dance utan även har levererat på högsta nivå i dansshowen ”Dansa samba med mig”. Calle är göteborgaren som började som 8 – åring på dansskolan Sinclair där han också har undervisat sen 16 år tillbaka. Emellan dansen har Calle även gjort en hel del modelljobb och modevisningar. Med Calles härliga personlighet, energi och glädje kommer du som deltagare att få prova på det mesta inom dansens värld. Så stoppa ner dansskorna, kasta dig ut och kör järnet med Calle.

 

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter

 

Johanna Antonsson, är träningsansvarig på Hooks Herrgård samt att hon driver två andra bolag inom PT/Kost & online-coachning. Johanna älskar schlager och dessa låtar får man ofta höra på hennes träningspass. Hennes teori för träning är att hitta en träningsform som du tycker är rolig – på så sätt blir det både hållbart och långsiktigt. Johannas energi och coachning förstärker motivationen till träning och du träffar henne på många olika typer av träningspass som Move You Body, fysträning, core och HIIT.

Emelie Lidström har varit instruktör i 15 år och hon älskar dans i alla dess former. Hon började med jazzdans vid 7 års ålder, och sedan har det växt från balett som barn till afropowerdance som vuxen. När hon tränar själv är det främst styrketräningen som lockar, men hon önskar att hon kunde springa milen utan besvär. Emelie älskar att inspirera andra och har jobbat som hälsocoach i många år. Att lyfta andra och utmana sig själv är något som driver henne i allt hon gör.

 

Ida Larsson jobbar på Hooks Herrgårds spa som receptionist och är träningsansvarig under Johannas föräldraledighet. Ida har instruerat i Bodyattack och älskar högintensiv & explosiv träning, men vistas även gärna ute på Hooks golfbanor under sommaren. Ida har varit träningsinstruktör för Apollo ute på en resort på Cypern. Ida kommer tillsammans med Johanna bjuda på ett svettigt HIIT-pass samt morgonjogg både lördag och söndag.

 

Sophie Olsson har över 10 års erfarenhet av att jobba med meditation, intuition och inre välmående. Förutom sin egna verksamhet med fokus på Maori Healing, Kundaliniyoga och att lugna sinnet, så är hon även behandlingsterapeut och håller yogapass på Hooks Herrgård. Sophie älskar att lära ut redskap för att höja din energi, få bättre flöde i den fysiska kroppen samt rensa ut inombords för ett härligt lugn. Efter många års resande världen över har hon många språk samt mycket kunskap om vårt fysiska, mentala och känslomässiga i bagaget.

 

Maria Grandelius Lindor ingår i Hooks Herrgårds träningsteam och har medverkat på flera olika retreat och träningsevent. Annars driver Maria sitt eget företag inom fotografi, inredningsdesign och Yoga & Livsstil i Vetlanda. Hennes livsfilosofi vävs samman i de olika delarna i företaget där färg, form, rörelse, energi och harmoni är hörnstenarna. Maria vill skapa upplevelser, förmedla en känsla eller inspirera till kreativitet och ett flöde av energi och hennes yoga präglas av ett lekfullt flöde som är lätt att följa.