IMG 3530

Träningshelg med Topphälsa

På grund av pandemin är denna träningshelg flyttad från november-februari. Upplägget är inte helt spikat, nedan finns information om hur helgen var tänkt att bli.

Succéhelgen är tillbaka! Unna dig en träningshelg som kommer bjuda på en massa rolig dans, yoga, tuffa och effektiva funktionella pass samt givetvis också njutning av den magiska spaavdelningen.

ToppHälsa är tillbaka på Hooks Herrgård där Let´s dance favoriten Calle Sterner följer med och sprider sin härliga energi! Här kommer du få svettas loss till massa härliga dansstilar! Du kommer få känna på fightingspirit med personliga tränaren, instruktören och coachen Madelinn Fernandez. Självklart bjuder vi också på andra pass, bland annat, HIIT och cirkelträning som hålls av Johanna Antonsson och Jennie Wall, vi lovar både träningsvärk och träningsglädje. Dessutom kommer du få balansera den tuffa träningen med yoga i olika former.

På kvällarna njuter vi av spalyx och god mat och dryck i den fina herrgårdsmiljön.Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning!

TRÄNINGSHELG MED TOPPHÄLSA

  • Boende fre – sön
  • 2 frukostar
  • 2 luncher
  • 2 middagar
  • Mellanmål
  • Alla träningspass enligt program
  • Föreläsning
  • Tillgång till en underbar spaanläggning

När: 12-14 februari 2021

Pris: 4500 kr (del i dubbelrum)

Tillägg: Enkelrum 400 kr,
rum i herrgården 1000 kr/person

Eventet är för närvarande fullbokat, med 50 gäster.

Du som var inbokad 13-15/11 har en plats reserverad på nästa tillfälle, kontakta oss om du inte har fått information om ändringen på mail.
Du som hade plats på väntelista för 13-15/11 kommer kontaktas i turordning med frågan om du vill ha en av de friställda platserna.

Kontakta Emma på bokningen för vidare information, bokning@hooksherrgard.se

PROGRAM TOPPHÄLSA

FREDAG

från 15.00 Kaffe och fralla i konferensloungen
15.45 Samling på Rännet. Topphälsa & Hooks Herrgård hälsar välkomna.
16.00-16.45 Afro med Emelie
17.00-17.45 Fighting-fys med Madelinn
18.45 Gemensam tvårätters middag
20.30-23.00 Kvällspa
  Kaffe & något sött i spabaren

 

LÖRDAG

7.30-8.00 Morgonjogg med Jennie eller Promenad med Anna
8.00-9.00 Frukost serveras i herrgården
9.00-10.00 Avslappningsyoga med Therese
10.10-11.10 Dans med Calle
11.20-12.20 HIT cirkel med Jennie
12.30 Lunch i herrgården
13.50-14.50 Dans med Calle
15.00-16.00 Boxning med Madelinn eller Yoga med Anna
16.00 Mellanmål
16.30-17.30 Yoga med Anna eller Boxning med Madelinn
18.30 Gemensam trerätters middag i herrgården
20.30-23.00 Kvällsspa

SÖNDAG

7.30-8.00 Morgonjogg med Jennie eller Promenad med Anna
8.00-9.00 Frukost serveras i herrgården
9.00-10.00 Avslappningsyoga med Therese
10.10-10.55 BootyMove med Jennie
11.10-12.10 Dans med Calle
12.30 Lunch i herrgården

Instruktörer:

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men de senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg att ni kommer få känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

 

Calle Sterner är Let’s danceprofilen som inte bara nu gör succé i Let’s dance utan även har levererat på högsta nivå i dansshowen ”Dansa samba med mig”. Calle är göteborgaren som började som 8 – åring på dansskolan Sinclair där han också har undervisat sen 16 år tillbaka. Emellan dansen har Calle även gjort en hel del modelljobb och modevisningar. Med Calles härliga personlighet, energi och glädje kommer du som deltagare att få prova på det mesta inom dansens värld. Så stoppa ner dansskorna, kasta dig ut och kör järnet med Calle.

 

Jennie Wall, är ett energiknippe som hjälper dig att ge det där lilla extra. Hon har jobbat med träning i över 15 år och varit platschef på Nordic Wellness i 10 antal år innan hon började på Hooks Herrgård. Jennie är expert inom HIIT (High intensiv traning) och gruppträning har alltid stått hjärtat närmst genom att få inspirera människor till att ge 110%. Genom energi, glädje och svett hjälper hon dig att utvecklas till en helt ny nivå.

 

Johanna Antonsson, är träningsansvarig på Hooks Herrgård samt att hon driver två andra bolag inom PT/Kost & online-coachning. Johanna älskar schlager och dessa låtar får man ofta höra på hennes träningspass. Hennes teori för träning är att hitta en träningsform som du tycker är rolig – på så sätt blir det både hållbart och långsiktigt. Johannas energi och coachning förstärker motivationen till träning och du träffar henne på många olika typer av träningspass som Move You Body, fysträning, core eller Move HIIT.

 

Therese Bomberg är en yogaainstruktör som brinner för att alla ska kunna känna glädje och energi i yogan oavsett du är en van utövare eller nybörjare inom området. Therese är utbildad genom  Yoga Alliance och även YIN yogalärare.  Nyfikenheten och intresset av hur kroppen fungerar och reagerar är anledningen till att hon även är andningsinstruktör och coachar inom andningsvanor. Det är helt fantastiskt vilka stora förändringar du göra i ditt välmående bara genom att få rätt andningsvanor och teknik.