Aktiviteter i juletid

Varje säsong har sin charm och vi anser att aktiviteterna ska vara anpassade efter de olika årstiderna. Vid juletid väljer många företag och samla ihop styrkan till årets sista konferens, kick off eller event. Här presenterar vi den perfekta aktiviteten, som dessutom är klockren tillsammans med julbord!

Christmas Quiz

Christmas Quiz

Hur mycket kan ni om julen och dess traditioner? Testa era kunskaper i vårt Christmas Quiz! En varierad frågetävling där alla frågor har en gemensam nämnare, Julen. Perfekt att starta upp kvällen med innan julbordet.

Läs mer om Christmas Quiz

Christmas Mission

Christmas Mission

Varje lag tilldelas en ryggsäck och surfplatta och ska med hjälp av denna navigera sig runt i området. Vi har lagt ut ett 30-tal punkter med frågor, gåtor eller uppdrag att lösa.

Läs mer om Christmas Mission

Julgåtan

Julgåtan

Här tävlar ni lagvis mot varandra i roliga & kluriga moment där ni ska lösa olika uppgifter. För varje vunnen gren vinner
laget en bokstav. Sluttävlingen går ut på att lista ut ordet vi söker för att vinna tävlingen.

Läs mer om Julgåtan

Långfärdsskriskor

Långfärdsskriskor

Välkomna till en härlig tur med långfärdsskridskor där deltagarna på ett säkert sätt får prova på tjusningen att glida fram på blanka isar. Under turen stannar vi för att fika och njuta av naturen.

Läs mer om Långfärdsskriskor

Julstressen

Julstressen

På 60 sekunder ska varje lag lösa olika utmaningar som alla har med julen att göra. En rolig aktivitet som bjuder på många skratt.

Läs mer om Julstressen

Pepparkaksbygge

Pepparkaksbygge

Varje lag ska här bygga varsitt pepparkakshus. Med hjälp av byggsats, dekoration och mycket kreativitet tävlar lagen om vem som bygger det finaste pepparkakshuset.

Läs mer om Pepparkaksbygge

Klappjakten

Klappjakten

Tomtens julklappar auktioneras ut och kan användas i den mångkamp som följer. Lagen som bjudit på ”rätt” julklappar får fördel i vissa grenar. För varje vunnen gren får laget en ledtråd och slutmomentet går ut på att gissa vad som döljer sig i det stora paketet.

Läs mer om Klappjakten