Tårtdekorering

Att få baka och skapa är något Andréa älskar, inte minst att dekorera tårtor och cupcakes. Vill ni också lära er mer om tårtdekorering, få tips och trix kring bakning och samtidigt samarbeta på ett annorlunda sätt?

Nu har ni möjligheten att tillsammans med Andréa göra en aktivitet med en nypa teambuilding, en nypa tävling och flera deciliter glädje – tårtdekorationskurs! Denna aktivitet passar alla, oavsett hur mycket eller lite man bakat och dekorerat tidigare.

Tårtpaket 3

Lär er grunderna i tårtdekoration och spritsteknik. I lag om 2-5 pers ska ni dekorera en tårta tillsammans och även två cupcakes var. Workshopen börjar med en introduktion och kort demonstration, därefter börja ni dekorera – på tid. Den bäst dekorerade tårtan med passande cupcakes utses som vinnare. Efteråt dukas det upp till en stor tårt och kakbuffé med era tårtor, cupcakes och dessutom macarons. Aktiviteten tar 1,5 timma.

Tårtpaket 2

Lär er grunderna i tårtdekoration och spritsteknik. I lag om 2-5 pers ska ni gemensamt dekorera en tårta med härliga smaker, bara fantasin sättergränser. Workshopen börjar med en introduktion och kort demonstration, därefter börja ni dekorera – på tid. Den bäst dekorerade tårtan utses som vinnare och efteråt dukas det upp till tårtbuffé!Aktiviteten tar 1,5 timma.

Tårtpaket 1

Lär er grunderna i tårtdekoration och spritsteknik. I lag om 2-5 pers ska ni gemensamt dekorera en tårtdummy- tårta i frigolit. Workshopen börjar med en introduktion och kort demonstration, därefter är det bara att börja dekorera – på tid. Den snyggaste tårtan vinner. Aktiviteten tar 1 timma.

 

Om Andréa

Andréa Brändström är den före detta elitgymnasten som är utbildad kostvetare och brinner för bakning. Hon har en extra passion för tårtor med vacker dekoration och härliga smaker. 2017 deltog och vann hon tv-programmet ”Hela Sverige bakar” och fick ge ut sin bakbok ”Från fika till fest”.

Efter vinsten startade hon ett eget företag och jobbar nu heltid med bakningen. Tårtor och bakverk bakas på beställning, Fikerian Pop-Up öppnas upp emellanåt, hon driver webshopen bakgrejer.se och gör dessutom mycket företagsevent.

Den mest populära aktiviteten bland företag är en tårtdekorationskurs som har varit lika uppskattad hos industriarbetare som kontorspersonal, unga som gamla. Förutom att lära sig mer om dekorering är samarbete och tävling två av ingredienserna i denna aktivitet.

Läs mer om fikerian