Kontorsäventyret

kontorsaventyr850x330

Ett kontorsäventyr är en annorlunda och spännande inomhusfemkamp för minst 10 personer i samarbete med Action Event. Vill ni höja tempot på nästa konferens eller kick-off skall ni med fördel välja ett kontorsäventyr.

Aktiviteter ni idag kan välja mellan är följande:

Buren

”Lås” in en av deltagarna i buren. Resten av laget skall sedan svara på frågor i en dator. Vid 10 rätta svar får du 10 siffror som motsvarar 10 proppar som måste skruvas i på rätt plats inne i buren för att den som är inlåst skall kunna komma ut.

Kabelhärvan

10st HON kontakter & 10st HAN kontakter att koppla ihop samtidigt som klockan tickar. Klarar ni att tända de tre lamporna genom att lista ut vilka kontakter som funkar med vilka.

Blindbygge

Två personer i laget skall bygga en (1) figur ”inuti” en låda. Resten av laget har figuren som skall byggas i en annan låda men får bara ”verbalt” beskriva hur den ser ut och är uppbyggd. Här ställs stora krav på lagets samarbete och kommunikation.

Musikrebusen

Lös rebusen till vilken melodi är det? Hitta det rätta tonerna bland knapparna och i vilken ordning de skall spelas för att lyckas. En samarbetsövning som låter som musik i era öron, förhoppningsvis…

Blindstyre

En i laget skall med förbundna ögon styras rätt i det kameraövervakade rummet för att i 6st utplacerade och nummrerade lådor samla ihop förutsättningar för att lösa uppgiften ni ställs inför.

El-Labyrinten

Använd den isolerade löparen och ta dig igenom El-labyrinten utan att stöta emot så larmet går. En övning som kräver stadiga händer, snabbhet och precision.

TOP 5: Buren, Kabelhärvan, Blindbygge, Musikrebusen och Blindstyre.