Underhållning & Nöje

Livequiz

Livequiz

Musiken är den röda tråden i denna frågesport, men frågorna kan handla om precis vad som helst. Och då menar vi verkligen – precis vad som helst.

Läs mer om Livequiz

Så kan det låta

Så kan det låta

I denna roliga och underhållande musiktävling ställer vi lagen inför blandade utmaningar, allt från textremsor, intron och artist kunskap. Frågan är också vilket lag som kan bjuda mest på sig själv i Sing Star duellen? En rolig aktivitet som bjuder in till härliga skratt.

Läs mer om Så kan det låta

Show med Lyckofigur

Show med Lyckofigur

Med smittande energi, humor och självdistans har Lyckofigur snabbt blivit ett eftertraktat alternativ när det är dags att anlita showunderhållning för publik i alla åldrar. Pop- och rockklassikerna blandas med favoriter Du har glömt att Du fortfarande kommer ihåg och när kvällen närmar sig sitt slut varken kan eller vill benen längre vara still!

Läs mer om Show med Lyckofigur

MAME

MAME

Boka en helhetslösning med vår samarbetspartner MAME Artistförmedling & Nöjesproduktion. Med artist och DJ Michael Abrahamsson i spetsen kan vi erbjuda en fartfylld kväll.

Läs mer om MAME

Musikquiz

Musikquiz

Det här är en rolig frågesport om musik, film och tv-serier. Vad heter Jerry Williams egentligen och vem spelade huvudrollen i filmen ”Top Gun”? Roligt och spännande med hög igenkänningsfaktor! Önskar man, kan man själv styra frågesporternas inriktning – kanske bara schlager, bara 80-talsmusik eller bara musik om vatten?

Läs mer om Musikquiz

Show Happiness

Show Happiness

Happiness är en rivig humorshow med sköna låtar, en gnutta nostalgi, humor, soul, pop & rock n ´roll, värme och glädje! Av och med: Linda Elaine Byman och Hans-Åke Andersson.

Läs mer om Showen Happiness

Magi

Magi

Bjud in magikern Jimmy Carlsson för att tillföra lite magi till konferensen. Jimmy skräddarsyr showen efter era önskemål. Exempel på föreställningar kan vara stand-up magi, scenmagi, mingelmagi eller konferenciermagi. Förvänta er en förtrollande afton med Jimmy!

Läs mer om Magi

Puben

Puben

Ha en pubafton mitt i Småland i en genuint engelskt inspirerad pub! Den gamla ladugårdsbyggnaden i anslutning till herrgården har inretts med den rätta engelska-pub-stilen och har plats för ca 100 personer. Där finns en liten scen med plats för uppträdande samt plats för dans. Skål!

Läs mer om Puben

Mordmysterium

Mordmysterium

Alla är misstänkta – en är skyldig. Nu kan du uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni njuter av en god middag.

Läs mer om Mordmysterium

Middag med

Middag med "The Experience"

The Experience har allt man behöver för en lyckad kväll! Med glimten i ögat är de inte rädda för att springa ut i publiken och showa och låter gärna gästerna sjunga med. Ni bjuds på allt från schlagers till rock´n roll. Räkna med en häftig upplevelse och fullt ös från start till mål i en härlig gemenskap.

Läs mer om Middag med ”The Experience”