Underhållning & Nöje

Livequiz

Livequiz

Musiken är den röda tråden i denna frågesport, men frågorna kan handla om precis vad som helst. Och då menar vi verkligen – precis vad som helst.

Läs mer om Livequiz

Show Happiness

Show Happiness

Happiness är en rivig humorshow med sköna låtar, en gnutta nostalgi, humor, soul, pop & rock n ´roll, värme och glädje! Av och med: Linda Elaine Byman och Hans-Åke Andersson.

Läs mer om Showen Happiness

Så kan det låta

Så kan det låta

I denna roliga och underhållande musiktävling ställer vi lagen inför blandade utmaningar, allt från textremsor, intron och artist kunskap. Frågan är också vilket lag som kan bjuda mest på sig själv i Sing Star duellen? En rolig aktivitet som bjuder in till härliga skratt.

Läs mer om Så kan det låta

Partybandet

Partybandet "Impact Live"

Ett coverband som med glimten i ögat alltid är redo att förgylla ert party! De har en bred repertoar, med allt från ABBA, Blues Brothers, Gyllene Tider till AC/DC och kan därför skräddarsy en låtlista för just Er. ”Impact Live” är inget för den stillsamma festen, med bandet på scen kan vi garantera en röjig kväll.

Läs mer om Partybandet ”Impact Live”

Middag med

Middag med "The Experience"

The Expericence har allt man behöver för en lyckad kväll! Med glimten i ögat är de inte rädda för att springa ut i publiken och showa och låter gärna gästerna sjunga med. Ni bjuds på allt från schlagers till rock´n roll. Räkna med en häftig upplevelse och fullt ös från start till mål i en härlig gemenskap.

Läs mer om Middag med ”The Experience”

Show med Lyckofigur

Show med Lyckofigur

Med smittande energi, humor och självdistans har Lyckofigur snabbt blivit ett eftertraktat alternativ när det är dags att anlita showunderhållning för publik i alla åldrar. Pop- och rockklassikerna blandas med favoriter Du har glömt att Du fortfarande kommer ihåg och när kvällen närmar sig sitt slut varken kan eller vill benen längre vara still!

Läs mer om Show med Lyckofigur

Temakvällar

Temakvällar

Tillsammans med Projecta AB kan vi presentera en rad spännande middagar med underhållning och aktiviteter. Dessa anordnas i mån av plats och till ett större antal gäster. Tyrolerafton, internationell afton, maffiakväll och back to the sixties är några exempel.

Läs mer om Temakvällar

Schlagerfest

Schlagerfest

Återuppliv den musikaliska glädje vi har i våra svenska schlagers. Kvällens värdpar bjuder på en rad populära och minnesvärda låtar i omgångar, före under och efter måltiden. Vår DJ låter vid lämpligt tillfälle gästerna ta del av en fartfylld tävling där det definitivt avslöjas vem som har lyckats snappa upp melodier och namn på artister genom åren.

Läs mer om Schlagerfest

Musikquiz

Musikquiz

Det här är en rolig frågesport om musik, film och tv-serier. Vad heter Jerry Williams egentligen och vem spelade huvudrollen i filmen ”Top Gun”? Roligt och spännande med hög igenkänningsfaktor! Önskar man, kan man själv styra frågesporternas inriktning – kanske bara schlager, bara 80-talsmusik eller bara musik om vatten?

Läs mer om Musikquiz

Herrgårdsmord

Herrgårdsmord

Vi hamnar mitt i en mordutredning under middagen. De misstänkta karaktärerna ger sällskapet ledtrådar, glimtar av Herrgårdens historik samt en hel del humor utlovas. När mordet är löst och mördaren gripen gästas sällskapet av ett musikaliskt framträdande av den mördade herrgårdssångarens ersättare.

Läs mer om Herrgårdsmord

Magi

Magi

Bjud in magikern Jimmy Carlsson för att tillföra lite magi till konferensen. Jimmy skräddarsyr showen efter era önskemål. Exempel på föreställningar kan vara stand-up magi, scenmagi, mingelmagi eller konferenciermagi. Förvänta er en förtrollande afton med Jimmy!

Läs mer om Magi

Trolleri

Trolleri

Med humor, magi och mycket interaktion bjuder Jakob upp till en oförglömlig kväll som ger varaktiga minnen av skratt och förundran.Välj mellan mingelunderhållning vid borden eller show från scenen.

Läs mer om Trolleri

Puben

Puben

Ha en pubafton mitt i Småland i en genuint engelskt inspirerad pub! Den gamla ladugårdsbyggnaden i anslutning till herrgården har inretts med den rätta engelska-pub-stilen och har plats för ca 100 personer. Där finns en liten scen med plats för uppträdande samt plats för dans. Skål!

Läs mer om Hook´n Slice

Mordmysterium

Mordmysterium

Alla är misstänkta – en är skyldig. Nu kan du uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni njuter av en god middag.

Läs mer om Mordmysterium