Happiness

Happiness!

Happiness är en fartfylld och rivig humorshow med stand-up comedy, imitationer, sketcher samt med musik från 50-talet och fram till idag av bl.a. Duffy, Elvis, Pharrell Williams och Connie Francis m.fl. Det bjuds på överraskande möten, imitationer av skådespelare och tv-personligheter, lyssna även till en berömd och skruvad Bamseimitation med många kända röster.

Happiness är en rivig humorshow med sköna låtar, en gnutta nostalgi, humor, soul, pop & rock n ´roll, värme och glädje! Av och med: Linda Elaine Byman och Hans-Åke Andersson.

Humorshowen kan spelas för både stora och små sällskap och sammanhang, föreställningen passar perfekt till konferensen, företagsfesten, eventet och till middagen och kan ges i två versioner.

HAPPINESS- Lilla showen: 45 minuter i 1 akt.
En fartfylld enaktare med skön musik, stand-up comedy, imitationer, soul, pop & rock n ´roll!

HAPPINESS- Stora showen: 1 h och 10 minuter uppdelat på 2 akter, 35 minuter per akt.
En fartfylld tvåaktare med skön musik, stand-up comedy, gästkaraktärer, sketcher, imitationer, soul, pop & rock n ´roll!

Om skådespelarna:

Linda Elaine Byman är frilansande skådespelerska och sångerska, har sedan 18 år tillbaka jobbat inom teater, musikal, och show för b.la Musik i Blekinge, Speldags i Göteborg och turné för Riksteatern m.fl. Driver Femtinge Teater och turnerar över hela Sverige med de egna showerna Happiness och Toppilopp.

Hans-Åke Andersson är frilansande skådespelare, stand-up komiker och imitatör. Har gjort jobb för SVT, Sveriges Radio, TV4 och kanal 5 m.fl. Driver Femtinge Teater och turnerar över hela Sverige med de egna showerna Happiness och Toppilopp. Hans-Åke har med sin berömda stand-up akt med Bamseimitation över 3 miljoner tittar på Youtube.
Happiness- en fartfylld humorshow, trailer!

Hans-Åke Andersson Bamse 2016 ”Farmors spa på höga berget”