ActionRent

Söker du efter en aktivitet för den lilla gruppen eller har du ett event på gång som du vill ska locka till sig lite extra uppmärksamhet? Tillsammans med Action Rent erbjuds gedigna fordon som tar med dig på fartfyllda äventyr genom skog, över vatten eller upp i luften. 
Är du redo för action?

Action rent erbjuder följande skotrar:

Sea Doo Wake Pro 230, lite större och stabilare vattenskoter som är perfekt för adrenalinfylld vattenlek, även för att dra vattenskidor och/eller wakeboard med.

Sea Doo Spark Trixx, är en tricksskoter som är pigg och snabb i vändningarna. Stabila fotstöd baktill för att kunna “stegra/köra på bakdäcket”, här du kan utmana din balans.

Zapata Flyride, är kort beskrivet en flygande vattenskoter som låter dig upptäcka världen från ovan med hjälp av jetmunstycken. Alla kan flyga Flyride, nybörjare som proffs. Flyg ovan vattenytan eller sväva upp till 8-10 meters höjd om så önskas. Fordonet är självbalanserande och lättmanövererad. Drivs och är sammankopplad till en vattenskoter och det är dess jetmotor som tar dig till nya höjder. Utmana din kreativitet!

Zapata Flyboard, är en slags flygbräda med vattenjetmunstycke som du fäster på dina fötter, den är sammankopplad och drivs av en vattenskoter. Flyg strax ovan vattenytan eller utmana dig och flyg på ca 10-12 meters höjd. Har du någon gång drömt om att kunna flyga som en fågel eller dyka som en delfin? Utmana din kreativitet och balans!

Aktiviteten tar 1,5-2 h och passar den lilla gruppen från 4-10 personer.

I samarbete med Action Rent