Karin & Stefan

Boka Karin & Stefan till er fest – konferencier och underhållning i ett paket!

Stefan Odelberg är en av få artister i Sverige idag som på ett personligt sätt lyckas kombinera humor, action, magi och show till ett gemensamt paket som stavas underhållning. Det är inte själva magin som ligger i främsta rummet, utan snarare de dråpligheter och den spontantet som uppkommer under själva resan dit som är det intressanta och underhållande. Stefan är fantastisk på att bygga upp en stämning och skapa en känsla av gemenskap. Vi försäkrar att du inte har tråkigt en sekund när Stefan drar igång sin show. Han utnyttjar på ett skickligt och rutinerat sätt gästerna som finns närvarande då han skapar en känsla av att allt händer här och nu. Ni kommer att bli överraskade. Varje show är verkligen helt unik. Have fun!

Karin Frick är även en uppskattad konferencier och moderator och har bland annat varit speaker på Swedish Open, Stockholm Open och Svaneholm Open i tennis, middagskonferencier för Idrottsgalan i Globen, konferencier på SM-finalerna i Innebandy, Linköpings Idrottsgala mm. Karin kan genom sin erfarenhet och sitt mycket omfattande kontaktnät inom sport, nöje, näringsliv och media skapa värde vid många olika typer av event.

Karin är programledare på Discovery Networks Sweden (Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport). Hon värvades dit från TV4 år 2014 för att bli deras ansiktet utåt på för sportsändningar. Karin har tidigare varit programledare för OS-hockeyn, EM-och VM-kvalsändningarna i fotboll, Handbolls-VM, Nyhetsmorgon och Barncancergalan. Hon har intervjuat stjärnor som Björn Borg, Ingemar Stenmark, Zlatan Ibrahimovic, Serena Williams, Usain Bolt och Sara Sjöström för att nämna några. Karin kommer ursprungligen från Jönköping och har själv en bakgrund inom idrotten. Hon spelade tennis på elitnivå under många år och var även över i USA och spelade på college.

Stefan och Karin kompletterar varandra på ett bra sätt och deras professionalitet lyfter vilken tillställning som helst.