Magnus Helgesson

magnus-helgesson

✯ Nominerad till Årets Talare 2016 – Utsedd till Årets Inspiratör 2014 – Nominerad till Årets VD 2012 ✯

Magnus Helgesson är en av få topprankade föreläsare som talar utifrån sin egen entreprenörsresa. Med Magnus som föreläsare får du framför allt 3 saker: makalös energi, obotlig inspiration och enkla framgångsverktyg som bygger på erfarenhet och forskning om hur vi människor antingen skapar motgång eller framgång för oss själva.

Både i med och i motgång har relationer alltid varit Magnus viktigaste nyckel till framgång. Under föreläsningen får du veta vad som får människor att stanna i relationer och hur du med enkla medel bygger relationer som varar för evigt. Oavsett om det är relationen till en kund, gäst, kollega, vän, partner eller annan privata/business-relation du värderar högt.

Som 12-åring var Magnus Sveriges yngsta företagare och växte därifrån vidare till att bygga ett varumärke med sådan dragningskraft att medarbetarna frivilligt tatuerade in loggan på kroppen. Med lärdomar, misstag och framgång från 34 år i affärsvärlden har Magnus nu utbildat sig till coach och föreläsare för att dela med sig av de verktyg som varit kritiska för att nå dit han är idag.

Är det något speciellt budskap ni vill få fram under föreläsningen är Magnus väldigt flexibel och anpassar presentationen efter era önskemål. Magnus föreläser om: inspiration, ledarskap, entreprenörsskap, hur du når dina mål, försäljning, varumärkesbyggande, CSR/CHR samt företagskultur.

Som bonus till alla föreläsningsdeltagare delar Magnus ut sin e-bok ”Vägen Till Månen – 0 till 700 miljoner” där mycket av materialet från föreläsningen återfinns.

Kontakta oss på konferensbokningen för att boka Magnus Helgesson som föreläsare till din konferens på Hooks Herrgård.

Läs mer om Magnus Helgesson