Spakonferens

yoga

För den mindre eller medelstoragruppen erbjuder vi spakonferens där ni tillbringar hela dagen på vår spaavdelning. Spakonferens  erbjuds i första hand söndag-torsdag. För den större gruppen skräddarsyr vi ett liknande upplägg, där ni abonnerar vår spaanläggning under en hel dag.

Förslag på upplägg av spakonferens:

Incheckning på spaavdelningen där en spavärdinna tar emot er och ger er en guidning. Ni byter om till mjuka sköna kläder (medhavda) och börjar dagen med ett lugnt och mjukt träningspass där rörlighet och stretch varvas med stärkande övningar och avslutas med en skön avslappning.

Därefter byter ni om till badkläder, badrock och tofflor och vi serverar en fräsch hälsosam smoothie och smörgås i spacafét innan mötet börjar. Mötesplats bestämmer vi tillsammans beroende på önskemål. Anteckningsblock, blädderblock, whiteboard och pennor ingår.

Ett avbrott för lunch som serveras på spaavdelningen alternativt i Friden.

Efter lunch får alla varsin 20 minuters spabehandling samt ett sparitualskit med produkter från Kerstin Florian. På spaavdelningen finns en swimmingpool, en vam källa, en kall källa, en kneipp, tre olika bastus och tre olika upplevelseduschar. Utomhus finns en hydromassagepool, en varmkälla samt soldäck.

Under eftermiddagen finns utrymme för att fortsätta diskussioner/grupparbeten i en skön avkopplande miljö. Vi serverar eftermiddagskaffe med hälsotema och ni har frå tillgång till spa och träning hela dagen.

Till kvällen serverar vi en tre rätters middag i herrgårdens restaurang och efteråt serveras kaffe och te i salongerna.

Ni sover gott i våra sängar från Carpe Diem och njuter av en kravmärkt frukostbuffé på morgonen, innan ni gör er i ordning ett träningspass eller en avkopplande förmiddag på spat.

Pris efter offert