Konferenserbjudande vår

Välkomna våren med konferens på Hooks Herrgård. Här blandas 1700-tals miljön med det moderna konferenshuset i en härlig kontrast. Vi erbjuder vi ljusa, fräscha konferenslokaler, den senaste tekniken och ett konferenspaket med mycket energi.

Här finns stort utbud av aktiviteter att uppgradera ert konferenspaket med. En av våra populära aktiviteter är relax och avkoppling i vårt spa – 1300 kvm spa med varma och kalla bad, bastulandskap med upplevelseduschar på ett fantastiskt läge intill Hokasjön.

Boka er konferens med ankomst mars-april och ta del av nedan erbjudande.

ERBJUDANDE KONFERENSPAKET
Ankomstkaffe med smörgås, smoothie och juicer
Lunchbuffé med sill- och salladsbuffé, två varmrätter, ostkaka med sylt och grädde samt kaffe och kaka
Eftermiddagskaffe med kakor, uppskuren frukt, nötter och juicer
Herrgårdens trerätters middag inkl. kaffe
Logi, del i dubbelrum
Frukostbuffé

Pris från 1 785 kr per person (ord pris från 2535 kr)
+500 kr/person för enkelrum

Boka konferens vecka 15 eller 16, så bjuder vi på spaentré till hela gruppen (värde 250 kr per person)

Detta erbjudande gäller med ankomst under mars-april, uppge vår2020 vid bokning eller offertförfrågan.

Angående corona

På Hooks Herrgård följer vi noga utvecklingen av Corona-virusets spridning och hur det kan påverka vår verksamhet. Folkhälsoinstitutet ger oss bra rekommendationer och riktlinjer via deras informationskanaler.

Våra medarbetares och gästers hälsa samt säkerhet är mycket viktigt för oss. Vår handlingsplan innebär att vi arbetar förebyggande med god handhygien på samtliga avdelningar och har på grund av omständigheterna utökat städinsatserna i våra offentliga miljöer. Om någon medarbetare har befunnit sig i de utsatta områdena sätts personen i karantän. Samtliga medarbetare som på något sätt känner sig sjuka stannar hemma och vid minsta misstanke om coronasmitta ska sjukvården kontaktas.

I övrigt bedriver vi vår verksamhet som normalt och i dagsläget påverkas inte Hooks Herrgård av regeringens beslut om inställda evenemang, då våra faciliteter inrymmer max 250 personer per tillfälle.

För gäster som är oroliga över servering på bufféer har vi möjlighet att vidta åtgärder för att tillgodose önskemål om frukostbricka samt tallriksservering vid lunch om vi får förfrågan senast tre dagar innan ankomst.