Utveckla ditt ledarskap

Tillsammans med Stefan Sebö, en av Sveriges främsta föreläsare inom affärsutveckling bjuder Hooks Herrgård in dig som vill utveckla och förbättra ditt ledarskap till en öppen utbildning om ledarskap den 4-5 februari.

Utbildningen genomförs under två heldagar och skräddarsys och anpassas efter respektive företags förutsättningar. Vi börjar med att analysera var ni är, vart ni vill vara och HUR ni ska ta er dit. Utbildningen är ingen kurs där man sitter av och nickar igenkännande, tvärtom så kommer vi aktivt i workshopsformat arbeta konkret med just era utmaningar. Under utbildningen arbetar vi fram en strategisk plan som ska sjösättas direkt efter dagarna. Utbildningen tillför inspiration, motivation, kunskap och konkreta arbetsmetoder så att deltagarna ska kunna utveckla sig själva, sina medarbetare och företaget till framgång.

Kursledare för utbildningen är Stefan Sebö. Han har efter 35 års erfarenhet från de flesta branscher identifierat 7 framgångsfaktorer. Genom att jobba målmedvetet med dessa, kan alla verksamheter stärka sin attraktions-och konkurrenskraft. Ingen kommer undan! Idag måste alla företag konstant jobba med sin utveckling. Det handlar om att vinna eller försvinna.

UTBILDNINGSPAKET 4-5 FEBRUARI
› Två heldagar utbildning
› Ankomstkaffe med smörgås
› Lunchbuffé
› Eftermiddagskaffe med kakor, frukt och juice
› Spa & träning
› Herrgårdens middagsbuffé
› Övernattning i enkelrum
› Frukostbuffé
› Förmiddagskaffe med bulle och smoothie
› Lunchbuffé
› Eftermiddagskaffe med kakor, frukt och juice

Investering 5 985 kr per person (värde 9 850 kr)

Anmälan

Utbildningen har begränsat antal platser. Anmäl dig själv eller tillsammans med en kollega för bästa resultat. Det finns även möjlighet att skräddarsy utbildningen för ert företag vid ett annat tillfälle. Skicka önskemål om datum för offert.

 

Gör din anmälan här